MBB'nin ‘Arabada Türk Halk Müziği’ Konseri Dikkat Çekti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından  ‘Arabada Türk Halk Müziği’ konseri düzenlendi. 

MBB'nin ‘Arabada Türk Halk Müziği’ Konseri Dikkat Çekti

Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını sürecinde geçtiğimiz günlerde Arabada Sinema Günleri, Arabada Türk Sanat Müziği Konserine bir yenisini daha ekleyerek, Arabada Türk Halk Müziği Konseri düzenledi.
Büyükşehir Belediye binası yanındaki alanda düzenlenen “Arabada Türk Sanat Müziği” konserini MABESEM Saz ve Söz Sanatçıları verdi. Sevilen Türk Halk Müziği eserlerini seslendiren sanatçılar, büyük ilgi gördü. 
Covid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşların bu zorlu süreçte bir nebzede olsa sıkıntılardan uzaklaşması ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği korosu, şef Yaşar Büyükyolcu yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.   
Kurulan dev ekran karşısında araçlarını park eden vatandaşlar, araçlarının içerisinde Türk Halk Müziği konserini dinleyerek güzel bir gece geçirdiler.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER