Malatyalılardan Vekillere Tepki, Selahattin Gürkan'a Sevgi Seli

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Milletvekillerine tepkilerini dile getiren Malatyalılar, Başkan Gürkan'a ise büyük bir sevgi gösteriyorlar.

Malatyalılardan Vekillere Tepki, Selahattin Gürkan'a Sevgi Seli

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Milletvekillerine tepkilerini dile getiren  Malatyalılar, Başkan Gürkan'a  ise büyük bir sevgi gösteriyorlar.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlık görevinden istifa ederek, 24 Haziran genel seçimleri için AK Parti'den Milletvekili adayı olan Ahmet Çakır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a Malatyalıların tepkisi dinmek bilmiyor.

ÇAKIR'IN ADAYLIĞI VATANDAŞI ÇILDIRTTI

Malatya Büyükşehir Belediyesini borç batağında bırakan eski Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Ak Parti listesinden 3. Sırada Milletvekili adayı gösterilmesiyle başlayan tepkiler, Malatya halkını çıldırmıştı. Bırakmış olduğu 509 milyon borçla hafızalara kazınan Ahmet Çakır, AK Parti'den Milletvekili olarak ödüllendirildi. AK Parti'ye gönül veren vatandaşlar,  Malatya'da bu kadar tepki çeken eski Belediye Başkanına nasıl seçimlerde 3. sıra Milletvekilliği verildiğini sorgulamaya başladı. Ahmet Çakır'dan 2 dönem boyunca memnun olmayan Malatyalılar ayrıca açıklanan Milletvekili adaylarından dolayı AK Parti'ye oy vermeyeceklerini ifade ediyorlar. 

ÖZNUR ÇALIK'A TEPKİ

Ahmet Çakır'dan sonra Malatya'da tepkilerin hedefi haline gelen diğer bir isim ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık oldu. 2007 yılında siyasete giren Çalık, AK Parti'de 3. dönem kuralına denk gelmiş olsa da bu kural Parti tarafından tanınmadı ve Öznur Çalık, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde bir kez daha Malatya'da 2. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.

Yaşan bu tablo Ak Parti’nin Malatya’da  Milletvekili adayları nedeniyle büyük bir oy kaybı yaşayacağını gösteriyor.

ESNAF'TAN GÜRKAN'A TEŞEKKÜR

24 Haziran genel seçimleri  için Malatya AK Parti adayları seçim çalışmaları kapsamında esnafları gezerek mahalle toplantılarına katılmaya başladılar. Esnaflar, adaylardan Malatya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a  büyük bir tepki gösteriyorlar. Ziyarette Öznur Çalık'ın geldiği gören bazı esnaflar tepki  için dükkanlarını kapatırken, milletvekili adayları ile birlikte dolaşan Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan'a milletvekili olarak görmek istemedikleri Ahmet Çakır ve Öznur Çalık ile dolaşmasını istemediklerini ifade ettiler. Kendi sorunlarını dinleyen Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden esnaflar, kısa süre sohbet ettiler.

GÜRKAN'A SEVGİ SELİ

Her akşam düzenlenen mahalle toplantılarına da katılan AK partili Milletvekili adayları arasından yine en büyük tepki burada da Ahmet Çakır ve Öznur Çalık'a gelirken,  bu toplantılarda bir kez daha yükselen sesler her kesim tarafından çalışmaları ve hizmetleri takdirle karşılanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın  o toplantılara katılmasıyla son buluyor.  Gürkan, her gittiği yerde vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanıyor. Kendilerine İlgi ve alaka gösteren , bütün sorunlarıyla ilgilenen, her zaman kendilerine hizmet vermekten vazgeçmeyen bu büyük başkana Malatyalılar, kendisinin yanında olduklarını ifade ediyorlar.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim
Selim - 4 yıl Önce

Başkanım hizmetleriniz takdire şayan. Tebrik ediyorum

Mustafa akca
Mustafa akca - 4 yıl Önce

Aynen başkanım dolaşmayın bu vekillerle

Şeyma çetin
Şeyma çetin - 4 yıl Önce

Öznur çalıkı istemiyoruz bu yüzden oy vermiycem secimde.

Seyid
Seyid - 4 yıl Önce

Allah’ına Gurban baskanım senin.Buyukşehırde insallah göreceğiz sizi

mehmet ali
mehmet ali - 4 yıl Önce

Cumhurbaşkanlığında oyum Reise, vekillikte mhp'ye belediye seçimlerinde oyumuz Selahattin başkana. Malatya ve Battalgazi sizinle gurur duyuyor sayın başkanım.

Ahmet
Ahmet - 4 yıl Önce

Akp nin malatya siyasetinde ki en isabetli kisisi selahattin gurkandir. Selahattin gurkan bir tarafa diger hepsi bir tarafa

Aliseydi
Aliseydi - 4 yıl Önce

Sizin gibi vizyon sahibi donanımlı vede israfı hiç ama hiç sevmeyen bir şahsiyeti takdir ediyorum yolunuz her daim açık olsun

ayse
ayse - 4 yıl Önce

çalışmalarınızı yakından takip ediyorum malatyanın gururusunuz baskanım.malatya sizinle daha çok yükselecek.


SIRADAKİ HABER