Malatya'da korona virüsüne karşı gerekli tedbirler devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Korona Virüsüne Karşı Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya'da korona virüsüne karşı gerekli tedbirler devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünya genelinde etkili olan ve ülkemizde de yayılan korona virüsüne karşı gerekli tedbirleri artırarak devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfektasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda ilimizde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfektasyonu yapılarak gerekli önlemler alınıyor. 

Çevre Koruma ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından; PTT, Bankalar, Havaalanı, Devlet Su İşleri, Şehir Mezarlığı, Büyükşehir Belediyesi Engelli Araçları, Otobüsler, Askerlik Şubeleri, Özel Harekat Şube Müdürlüğü,Emniyet Müdürlüğü, İl Afet Müdürlüğü, 112 Acil, Karakollar, İbadethaneler, Defterdarlık, Tren Garı gibi bir çok kamu kurum ve kuruluşları ile araçlar
dezenfekteediliyor. 

Ayrıca; Parklar, üst geçitler, üst geçitlerde bulunan engelli asansörleri, Büyükşehire bağlı sosyal tesisler, MASKİ Genel Müdürlüğü, MAŞTİ gibi bir çok yerinde dezenfekte çalışmaları yapıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekiplerinin ülkemizdeki koronavirüs tehdidi karşısahadaki çalışmalarıdevam edeceği belirtildi. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER