Süper Loto sonuçları 19 Mart Perşembe

MPİ Süper Loto sonuçları,Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Süper Loto çekiliş sonuçları. Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından 19 Mart Perşembe günü yapılan çekilişin hemen ardından Süper Loto sonuçları belli oluyor. Süper Loto da bu hafta ikramiyeyi kaç kişi bildi? Doğru rakamları bilen kaç kişi? ikramiye bilgileri açıklandı mı? 19 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları bilgileri haberimizde.

Süper Loto sonuçları 19 Mart Perşembe

MPİ idaresi tarafından her hafta perşembe günleri çekilen Süper Loto çekilişi saat 21.15’te gerçekleşecek. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş eş zamanlı olarak da MPİ’nin resmi internet sitesinde de canlı olarak yayınlanacak. Gerçekleşen çekilişin hemen ardından şans oyunu tutkunlarının o merakla beklediği Süper Loto sonuçlarını sizlerle paylaşacağız. İşte, MPİ 19 Mart Süper Loto sonuçları

Şans oyunu tutkunları Süper Lotonun bu haftaki çekilişini merak etmeye başladı. 19 Mart 2020 Perşembe günü Ankara'da Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te gerçekleştirilecek olan Süper Loto çekişinin kazanan numaraları aşağıada verilmiştir.

19.03.2020 SÜPER LOTO SONUÇLARI

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2020, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER