Malatya'da horoz dövüşü yaptıranlar yakalandı

Malatya'da Kumar-Horoz Dövüşü yapanlar polis ekiplerince yakalandı.

Malatya'da horoz dövüşü yaptıranlar yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüüne bağlı  Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Malatya'da Kumar -Horoz Dövüşü yaptıkları tespit edilen işhanına baskın yapıldı.

Yapılan çalışmalara neticesinde;

13.06.2020 günü saat. 21:30 sıralarında,Cezmi Kartay Caddesinde bulunan bir işhanında (KUMAR-Horoz Dövüşü) yapıldığı tespit edilmiş olup, Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan baskında; Ruhsatsız işyeri olduğu anlaşılan yerde (38) şahsın horoz dövüşü yaptırarak kumar oynadığı tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili olarak horoz dövüşü yaptıran bir şüpheli şahıs yakalanmış hakkında Kumar Oynanması İçin Yer veİmkan Sağlama Suçundan gerekli adli tahkikat yapılmıştır. 

Kumar oynayan (38) şahsa toplam (46.550 TL) idari para cezası uygulanmış, suçta kullanılan (5) Adet Dövüş Horozuna el konularak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.

Ayrıca işyerinin ruhsatsız olması sebebiyle gerekli işlemlerin yapılması için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır"dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER