Malatya'da Hafta Sonu Dışarı Çıkma Yasağı Var mı?

Sokağa çıkma yasakları devam ediyor mu, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı sorusu merak konusu olmaya devam ediyor.

Malatya'da Hafta Sonu Dışarı Çıkma Yasağı Var mı?

Sokağa çıkma yasakları devam ediyor mu, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan düşük-orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı müjdesini vermişti. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise Pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edileceği açıklanmıştı. Peki Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı var mı, yasak kaldırılan iller hangileri...

DÜŞÜK RİSKLİ İLLER 
Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır. (Bu illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı)

ORTA RİSKLİ İLLER 
Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Manisa, Isparta, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bayburt, Erzurum ve Kars. (Bu illerde de hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı)

YÜKSEK RİSKLİ İLLER 
İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kırıkkale, Karaman, Mersin, Niğde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan. (Cumartesi saat 21:00'a kadar yasak yok sonrasında başlıyor Pazartesi sabah 05:00'da sona eriyor)

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER 
Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman. (Cumartesi saat 21:00'a kadar yasak yok sonrasında başlıyor Pazartesi sabah 05:00'da sona eriyor)

Ayrıca Hafta içi ve hafta sonu 21:00 ile 05:00 arası sokağa çıkma yasağının da devam edeceği açıklandı.

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER