Kiraz:' CHP varsa herkes için var'

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlıkları genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun talimatları doğrultusunda Koronavirüs salgınına yönelik önemleri almaya devam ediyor.  

Kiraz:' CHP varsa herkes için var'

Alınan önlemlerle ilgili açıklama  yapan il başkanı Enver Kiraz “salgına karşı partimizce yürüttüğümüz birçok destek alanı var. Öncelikle 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın dışarıya çıkmaması adına kamuoyunu bilgilendirmek üzere bir çok çalışma yaptık. Daha sonra da bu risk grubundaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek üzere bir ekip oluşturduk. Maalesef ki salgının dağılımını önleyemiyoruz. Her geçen gün hem vaka sayısı hem de kaybettiğimiz insanların sayısı büyük bir hızla artıyor. Türkiye genelinde bir çok ilçe karantina altına alınmış durumda. Malatya’da da Arapkir, Darende, Hekimhan ve Pütürge ilçelerimizin bazı mahalleleri karantina altına alındı. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il örgütü olarak karantina altına alınan mahallelerimizin muhtarları ile görüşerek her zaman her türlü desteği vereceğimizi belirttik. Bu süreç içerisinde hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek adına gerekli tedbirlerimizi almış bulunuyoruz.

Ayrıca karantinaya alınan mahallelerimizdeki bütün vatandaşlarımızın yiyecek, içecek, elektrik, su, dogalgaz, kira gibi giderlerinin valilik tarafından karşılanmak zorunda olduğunu tüm üyelerimize ve muhtarlarımıza bildirerek aksi takdirde yaşanacak herhangi bir sıkıntıda 04223256459 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabileceklerini belirttik. Tekrar söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi varsa herkes için var.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER