Keskin, 'Ekonomik sorunların aşılmasında birlik içinde hareket edeceğiz'

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve parti yöneticileri Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Keskin, 'Ekonomik sorunların aşılmasında birlik içinde hareket edeceğiz'

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Sorun ve problemler noktasında bizler teşkilatlar olarak esnafımızla her daim beraberiz ve iç içeyiz. Esnaflarımızdan gelen tüm talepleri çözebilme noktasında elimizden gelen gayret ve çabayı sarf ediyoruz. İnşallah elbirliği ile ülkemize yararlı olabilecek tüm işler de her daim esnaf başkanımızın ve esnaflarımızın yanındayız. Şevket Keskin başkanımıza sorunlara ve duyarlılığınızdan dolayı hassaten teşekkür ediyoruz. Teşkilatlar olarak her zaman haklı davanızda yanınızdayız. Bizde esnaf olmamız nedeniyle gerçekten son dönemler de girdi maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı biraz sıkıntı ve problemler yaşıyoruz, ama bunları aşacak güçteyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin son elektrik krizi olsun, girdi maliyetlerinin yüksek olması olsun, enflasyonun problemlerini çözeceklerine inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıldır ülkeyi nereden nereye getirdiğine hepimiz şahidiz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde her zaman esnafın yanında, esnafla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, ziyaretleri için AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Keskin, “Ülkemiz büyük bir sıkıntı içerisinden geçiyor. Ülke olarak bu sıkıntıları atlatacağımıza inanıyoruz, bu dereyi beraber geçeceğiz. Türkiye bu tür sıkıntıları defalarca atlattı, böyle sıkıntıların atlatılması için geçmişte de büyük mücadeleler verdik. Hükümetimiz bir an önce elektrik tarifelerine ve akaryakıt fiyatlarına bir önlem almalı. TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamaları oldu, elektrik tarifelerinde yeni bir iyileştirme yapılacak. Akaryakıt fiyatları mutlaka makul bir seviyeye indirilmeli. Akaryakıtta ÖTV’yi alıyorsunuz, bari ÖTV’nin KDV’sini almayın. Hükümetimizden ve belediyelerimizden zincir marketlerin şubesine sınırlandırma getirmeli.” İfadelerini kaydetti

Keskin şöyle devam etti; “Esnaf pandemiden çıktı ve mağduriyeti devam ediyor, aslında tüm halkımız şu anda ekonomik sıkıntı içinde. Devletimiz elindeki kalemlere yaptığı zamları geri çekmeli. Esnafımız için hükümetimizden acil olarak faizsiz uzun vadeli en az 100 bin TL kredi talep ediyoruz. Esnafın kendine gelebilmesi için böyle bir kredi çok önemli. Elektrik parası kira bedelini geçti, yarında kiralar artacak. Ekonomik sorunların aşılması için biz esnaf camiası olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde hareket edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER