Karaduman'dan Deprem Bölgelerine Ziyaret

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman depremin ardından Malatya'ya gelerek incelemelerde bulundu. Karaduman'a Gençlik Kolları Başkanlık Divanı Üyeleri,İlçe Başkanları, Gençlik Kolları İl ve İlçe Yönetimleri eşlik etti.

Karaduman'dan Deprem Bölgelerine Ziyaret

Elazığ’da ve Memleketi Malatya’da yaşanan deprem üzerine programlarını yarıda keserek deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya geldi.Depremin merkez üslerinden olan Doğanyol ve Pütürge’ye bir takım ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak doğduğu Arıtoprak köyünü ziyaret eden Karaduman, hasar gören evlerde incelemelerde bulundu, Hemşehrileri tarafından yakın ilgi gören Karaduman ,Depremde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ardından Pütürge Merkezdeki vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek, depremden etkilenen Pütürge Belediye Başkanlığı binası başta olmak üzere hasar gören binaları yerinde inceledi.

Pütürge’deki ziyaretlerinin ardından Doğanyol’a geçen Karaduman, Gökçe ve Doğanyol merkezde göçük altında vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.Doğanyol Merkez’de Esnaflarla bir araya geldikten sonra Kızılay, AFAD ve Cansuyu ekiplerini ziyaret ederek burada çalışmalara yardımcı olan görevlilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Karaduman, gösterdikleri gayretten dolayı görevlilere teşekkür etti.

Ziyaretler sonrasında Açıklamada Bulunan Milletvekili Karaduman;Tabii üzücü bir durum meydana geldi, vefat eden ve yaralı vatandaşlarımız var.Milletimizin Kalbi tek yürek Elazığ’da ve Malatya’da atıyor.Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum, Milletimizin başı sağolsun.İnşallah bu gibi üzücü olaylar son bulur,Bundan sonraki süreçte umuyoruz ki; gerekli tedbirler alınarak bu gibi olayların önüne geçilmiş olur.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER