İyi Parti Malatya Teşkilatı Gençlere Tablet Hediye Etti

Öğrencilerin en büyük ihtiyaçları arasından yer alan tabletler, İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığı’nın çalışmalarıyla, Malatyalı gençlere ulaştırıldı.

İyi Parti Malatya Teşkilatı Gençlere Tablet Hediye Etti

Pandemi kapsamında alınana önlemlerle eğitim – öğretim canlı dersler yöntemiyle internet üzerinden gerçekleştirilmeye başladı. Bu süreçte öğrencilerin en çok ihtiyacı olan tabletler ise İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıldı. İl Başkanlık binasında gerçekleştirilen dağıtım töreninde öğrenciler tabletlerini alırken, yeni gelen yasaklarla beraber evden çıkamayan öğrencilerinse evlerine tabletler gönderildi.

 Çalışmayla ilgili İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik yazılı bir açıklama yaparak, “Öğrencilerimizin ihtiyacını karşılamak amacıyla İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığı olarak bir girişimde bulunduk. Çocuklarımızın eğitimden geri kalmaması bizler için çok önemli. Bugün eğitim alamayan her öğrencimizde geleceğimizden bir günü kaybediyoruz. Biz de bu süreçte elimizden geleni ardımıza koymayacağız. En büyük temennimiz en kısa sürede okul bahçelerinin çocuk sesleriyle dolduğu zamanlara dönmektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER