İl Emniyet Müdürü tarafından Kızılay'a ziyaret

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Av.M. Umut YALÇIN’ın Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetimine seçilmiş olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü tarafından Kızılay'a ziyaret

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Av.M. Umut YALÇIN’ın Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetimine seçilmiş olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Urhal yapmış olduğu ziyarette, Türk Kızılay’ının bugüne kadar yerelde Malatya genelde ise Türkiye’de çok önemli bir yere geldiğini bunda yöneticilerinin paylarının olduğunu ve doğru temsiliyetin sağlandığı kurumların her zaman kurumun isminin doğru yerlerde anılmasını sağladığını dile getirerek Av.M. Umut YALÇIN’ın da bu kapsamda bugüne kadar Kızılay’ın Malatya’da yapmış olduğu faaliyetler ve kurumu temsil kabiliyetindeki başarısı sebebi ile Türk Kızılay’ı Genel Merkez yönetiminde yer alması ve Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin de karşılığı olduğunu, bundan Malatya adına memnuniyet duyduklarını, Kızılay’a yapmış oldukları kan bağışı çerçevesinde de tüm Emniyet Teşkilatının emniyet ve güveni sağlama dışında hayat kurtarmayı da kendilerine şiar edinen bir kurum olduklarını göstererek bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türk Kızılay’ının yanında yer alacaklarını, bu görevlendirme sebebi ile vagon fabrikası yatırımı anlamında Malatya’nın elinin de güçlendiğini dile getirdi.  

Türk Kızılay’ı Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Av.M Umut YALÇIN; bir ilin Türkiye genelinde temsilinin başarı ve yatırımları da artıracağını, bundan sonra Malatya ilinde kısıtlı olarak yaptıkları çalışmanın artık Türkiye genelinde devam edeceğini ve bu hali ile ilimizin temsiliyet kabiliyetinin arttığını, bunda sadece kendisinin ve yönetiminin katkısının olmadığını , Malatya’nın tüm kurumlarının ortak çalışmalarla Kızılay’ı Malatya’da bilinir, tanınır ve doğru faaliyetler yapar bir kurum haline gelmesini sağladığını, bu başarının tüm Malatya’ya ait olduğunu, Emniyet Müdürlüğü’nün vermiş olduğu destek ve bu ziyaretten memnun olduklarını, ortak çalışmaların artarak devam edeceğini ifade ederek artık Malatya’nın evladı olarak bilinen sayın Ömer URHAL’ın da bu başarıda bir payının olduğunu ifade ederek ziyarete gelen İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a, Türk Kızılay’ı adına teşekkürü bir borç bilirim şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER