Bulut:'Taraftarlarımızdan Özür Dileriz'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'a 5-2 kaybederek kupaya veda eden Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, karşılaşmayı A SPOR ekranında değerlendirdi.

Bulut:'Taraftarlarımızdan Özür Dileriz'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'a 5-2 kaybederek kupaya veda eden Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, karşılaşmayı A SPOR ekranında değerlendirdi.

Maçta erken yedikleri golün skora etkisinin olduğunu ifade eden Erol Bulut," Yediğimiz golün öncesinde bizim atacağımız bir gol vardı ama atamadık. Mina'nın ayağından seken top rakibin önünde düşerek yemiş olduğumuz birinci gol var. ikinci golü yine yapmış olduğumuz bir basit hatadan yedik Maçın ilk yarısının sonlarında kazandığımız penaltı ile golü bulduk ve 2-1'i yakaladık. İkinci yarıya çıktığımızda da yemiş olduğumuz üçüncü gol ile herşey bitmiş gibi oldu ve futbolcuların morali düştü"dedi.

Bulut," Finale adımızı yazdırıp, kupayı Malatya'ya getirmek istiyorduk maalesef bu olmadı. Rakibimizi tebrik ediyoruz almış oldukları galibiyetten dolayı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, onlara bu kupayı getirmeyi çok istiyorduk ama bu istediğimiz gib olmadı. Artık önümüze bakacağız, önümüzde 5 lig maçımız var"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 11:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurettin inan
Nurettin inan - 4 yıl Önce

Biz korkak insanları sevmiyoruz

SIRADAKİ HABER