Hekimhan Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Hekimhan Belediyesi, Berat Kandili münasebetiyle vatandaşlara 2 bin paket kandil simidi dağıttı.

Hekimhan Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Hekimhan Belediyesi, Berat Kandili  münasebetiyle vatandaşlara 2 bin paket kandil simidi dağıttı.

Hekimhan Belediyesi Berat Kandili münasebetiyle, vatandaşlara 2 bin paket kandil simidi ikramında bulundu. Hekimhan Belediye başkanı Turan Karadağ vatandaşlara ve esnafa kandil simidi dağıtarak, Berat Kandilini tebrik etti.

Yapılan simit dağıtımını halk memnuniyetiyle karşılandı. Vatandaşlar, kandil de simit dağıtarak kandillerini tebrik eden Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’a teşekkür ettiler.

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Karadağ, “Belediyemiz tarafından hazırlanan 2 bin paket kandil simidini vatandaşlarımıza dağıttık. Her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Berat Kandili’nin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Karadağ’dan Berat Kandili mesajı:

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Kardağ, Berat Kandilinin rahmet, umut, müjde ve bağışlanma gecesi olduğunu söyledi. Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Karadağ “Bu ulvi geceler dargınlıkların, kırgınlıkların yok edilmesinin zamanıdır. Bu mübarek günler kendimizi hesaba çekme, gönül ve ruh dünyamızı temizlememize en iyi fırsattır. Berat Kandili, insanlığın kendisini muhasebeye çekmesi gerektiği bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle aziz Türk milletinin, İslam âleminin ve Hekimhanlı- Malatyalı hemşerilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyorum.” İfadelerini kıllandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER