Hekimha'da 2020 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

2020 yılının ilk muhtarlar toplantısı Hekimhan Belediyesi tarafından organize edilirken, gerçekleşen toplantı Hekimhan Belediyesi Zurbahan Restourant’ta yapıldı

Hekimha'da 2020 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Ahmet Özdemir başkanlığında yapılan toplantıda, genel güvenlik ve asayiş konuları ile eğitim, sağlık olmak üzere Hekimhan’ın ihtiyaç ve sorunları ile ilgili muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

Özdemir; “Özellikle kış aylarında kırsal mahallelerimizde altyapı, içme suyu ve ulaşım sorununun giderilmesi noktasında proje çalışmalarına ağırlık verilecek. 2020 yılı içerisinde bu hizmetlerin tamamlanması noktasında ilgili kurumlara da talimat verilerek yazışmalar yapılacak” dedi.

Kaymakam Özdemir, mahalle muhtarlarının bölgelerindeki sosyal hizmet ve sosyal yardımlaşma kapsamına giren vatandaşlara ulaşmaları gerektiğini da konuşmasında vurguladı. Muhtarların taleplerini değerlendiren kaymakam Özdemir, ilgili kurum amirlerine eksikliklerin giderilmesi ile ilgili talimatlar verdi.

Belediye Başkan Turan Karadağ yaptığı konuşmada “ Sayın muhtarlar herkes kendi mahallesinde nüfus yazdırmalı. Ne kadar çok nüfus yazdırırsanız, o kadar çok hizmet olur. Kışın Hekimhan dışında yaşayan gurbetçilerimiz bahar ve yaz aylarından 8 ay gibi bir süre için ilçeye geldiklerinde hizmetlerden sıkıntı yaşadıklarını ifade ediyorlar. Bunun önüne geçebilmemiz için gurbetçilerimiz nüfuslarını Hekimhan’a aldırmaları gerekmektedir.

Belediyemizin tek kaynağı iller bankasından gelen kaynaktır. Bu nedenle vatandaşlarımız nüfuslarını ilçemize aldırırlarsa bizlerde hizmet konusunda sıkıntı yaşamayız” dedi.

Bulten

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER