FETÖ Davlarında 6 Ceza!

15 Temmuz hain darbe girişiminen sonra devam een davalar kapsamında 17 davanın yargılaması tamamlandı. Mahkemece biri Doçent 6 sanığa hapis cezası verildi, 11 sanık ise beraat etti.

FETÖ Davlarında 6 Ceza!

15 Temmuz hain darbe girişiminen sonra devam een davalar kapsamında  17 davanın yargılaması tamamlandı. Mahkemece biri Doçent 6 sanığa hapis cezası verildi, 11 sanık ise beraat etti.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davalarının karar duruşmalarında “Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak” suçundan Fatih T'ye 7 yıl 6 ay, eski emniyet amiri Sezai T., eski öğretmen Gönül A. ve Gülümser Ç.’ye 2’şer yıl 1’er ay hapis cezaları verildi.

Öğretmenler Metin B., Esma A., Müftülük personeli Rahime Ö. ile birlikte Murtaza D., Fazlı Y., Tenzile G. ve Gazi Ç. hakkında Mahkeme ise beraat kararı verdi.

“Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak” suçundan Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davalarında ise  İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Y.’ye 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. “Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etmek”le suçlanan doktor Habibe K. ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Mahkeme Heyeti, öğretmenler Gönül Afşin A., Zafer O. ve Mehmet Hanifi Y. ile üniversite öğrencisi Uğur Ö., hakkında ise beraat kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 06:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER