Aleksic: “Geldiğim İçin Çok Mutluyum”

2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar bütün hızıyla devam ederken, sarı kırmızılı takımı yeni transferi Danijel Aleksic, “İlk önce takımdaki yerimi garantiye almak istiyorum. Çalışarak, bunu insanlara da kanıtlayacağım” dedi.

Aleksic: “Geldiğim İçin Çok Mutluyum”

2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar bütün hızıyla devam ederken, sarı kırmızılı takımı yeni transferi Danijel Aleksic, “İlk önce takımdaki yerimi garantiye almak istiyorum. Çalışarak, bunu insanlara da kanıtlayacağım” dedi.​

Evkur Yeni Malatyaspor'da sezonun ilk transferi olan Danijel Aleksic, Malatya’da takımla birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Basın mensuplarına transfer süreci ve süper lig hakkında açıklamalarda bulunan Danijel Aleksic, “Transferimin ilk süreci geçen devre arasında Ocak ayındaydı. Tabi durumlar uyuşmadığı için bu transfer  olmamıştı. Transfer için bu sene tekrar kontak sağlandı ve anlaşma sağlandı. Buraya geldiğim içinde çok mutluyum” dedi.

Türkiye ve Malatya’yı çok beğendiğini ifade eden Danijel Aleksic,"Türkiye’yi ve Malatya’yı gerçekten çok beğendim, çok güzel bir şehir burası biraz gezme fırsatım da oldu. Takımla alakalı da olarak ise bugün ikinci idmanım olduğu için takımı yavaş yavaş alışıyorum. Buranın da çok iyi bir arkadaşlığa sahip olduğunu biliyorum. Bende en kısa sürede bu takıma uyum sağlayacağım"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 07:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Albzer
Albzer - 4 yıl Önce

Hangi takımdan alındı

SIRADAKİ HABER