Enver Kiraz Önce İstifa Etti, Sonra Sayfam Çalındı Dedi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu. Ancak Kiraz, 30 dakika sonra istifa paylaşımı geri sildi. Bir süre sonra sayfasına yeni bir açıklama yapan Kiraz, hesabının çalındığını, istifa açıklamasının doğru olmadığını bildirdi.

Enver Kiraz Önce İstifa Etti, Sonra Sayfam Çalındı Dedi

Enver Kiraz’ın CHP İl Başkanlığından istifa ettiğine ilişkin olarak sosyal medya sayfasında şu açıklama yeraldı.

“Yaklaşık 9 yıldır büyük bir onurla ve gururla yürüttüğüm, partim sevdam CHP il başkanlığı görevinden tamamen kişisel nedenlerle istifa ediyorum. İstifa dilekçemi genel merkezimizle paylaşacağım. Bugüne kadar bana güvenen, inanan, birlikte yol yürüdüğüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kimsenin ikna noktasında bir çaba içerisinde olmamasını, birazcık hatırım varsa özellikle rica ediyorum, çünkü çok mecbur kalmazsam böyle bir karar almazdım. Yönetimimiz en kısa zamanda bir araya gelerek yeni il başkanını tüzüğümüz gereğince seçecektir.

İl başkanımız kim olursa olsun onun ve partimin emrinde sonuna kadar mücadelemize omuz vereceğime söz veriyor. Bütün yol arkadaşlarımı çok seviyorum. Bu duygularla bu bir son değil mücadele için elbette bir başlangıçtır. Hepimizin yolu açık olsun.” 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER