E-Devlet Ücretsiz maske nasıl alınır? Ücretsiz Maske İsteme Ekranı

Ücretsiz maske nasıl alınır? e-Devlet ücretsiz maske başvuruları başladı mı? kimler ücretsiz maske talebinde bulunabilecekler? Ücretsiz maske nasıl alınır sorusunun cevapları haberimizde.

E-Devlet Ücretsiz maske nasıl alınır? Ücretsiz Maske İsteme Ekranı

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın çalışmasıyla birlikte, online ortamda e-Devlet üzerinden tüm vatandaşlara ücretsiz olarak maske temini sağlanacak. Dün akşam duyurusu yapılan ve ePTTAVM'den yapılacak başvurular yaşanan yoğunluk nedeniyle e-Devlet'ten alınacaktı. Beklenen haber az önce geldi ve online ücretsiz maske başvuruları alınmaya başladı. Vatandaşlar, T.C. kimlik numaraları ve diğer gerekli bilgileri girerek ücretsiz maskeler için başvuru yapabilir. Peki, ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet'ten maske alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Online başvuru sayfasında vatandaşları "Kişisel Bilgiler" - "Aile Bilgileri" ve "İletişim Bilgileri" alanları karşılayacak. Ücretsiz maske hizmetinden yararlanmak için bu bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekiyor.

İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre vatandaşların her hafta "1" paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Öte yandan maskelerin PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacağı da sitede yer alan bilgiler arasında.

BAŞVURU LİNKİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sibel İpek
Sibel İpek - 4 yıl Önce

Maske istiyorum tv num yok evde eğitim olmuyor

AHMET NOYAN
AHMET NOYAN - 4 yıl Önce

YEŞİLTEPE MAHALLESİ YEŞİL IRMAK CAD KUZEY ANKARA 1 ETAP TOKİ BLOKLARI 66/D- 48 DAİRE NO 77 KEÇİÖREN/ ANKARA LTF GÖNDERİN RİCA ETSEM ADRESME GELSİN

SIRADAKİ HABER