Hekimoğlu 14 Temmuz var mı, yok mu? Hekimoğlu 15. bölüm

Hekimoğlu 14 Temmuz varmı, yok mu? Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen sevilen dizisi Hekimoğlu bu hafta yayınlanacak mı?  Hekimoğlu 15. bölümde neler yaşanacak?  Hekimoğlu 15. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte bu soruların cevapları. Hekimoğlu 14 Temmuz 15. bölüm var mı, yok mu?

Hekimoğlu 14 Temmuz  var mı, yok mu? Hekimoğlu 15. bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam  Hekimoğlu bu akşam var mı, yok mu? Hekimoğlu yayınlanacak mı? İzleyiciler bu soruların cevaplarını aramaya başladı. Dünayada olduğu gibi ülkemizde de Coronavirüs salgını nedeniyle hayat neredeyse durma noktasına gelmiş durumda. Yaşanan bu sıkıntılardan sonra bir çok kanalda yayınlanan diziler tek tek dizilerin bölümlerini çekmeme kararı aldı.

Her salı Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Hekimoğlu dizisi tutukunlarıda geçtiğimiz hafta Kanal D yayın akışında Hekimoğlu'nun 15. yeni bölüm tanıtımını göremeyince dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını aramaya başlamıştı. Peki Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hekimoğlu 14 Temmuz  Salı günü 15. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak mı?

Hekimoğlu 15. yeni bölüm bu Salı ekrana gelmeyecek. Kanal D yayın akışısında  son bölümün olmadığı yer almakta.

Hekimoğlu dizisi de coronavirüs nedeniyle yayınlara ara verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2020, 21:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 4 yıl Önce

Ya bende başlayacak diye heyecanlanmıştım

SIRADAKİ HABER