Doğanyol Grup Yollarında Asfalt Çalışmaları Başladı

Malatya  Büyükşehir Belediyesi, Malatya'nın Doğanyol ilçesine bağlı Mezra, Akkent, Yalınca ve Konurtay bölgesinde ki grup yollarında sathi kaplama çalışması başlattı.

Doğanyol Grup Yollarında Asfalt Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde ve ilçelerde asfalt ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce koordineli bir şekilde eksiklikler  hem merkezde hemde ilçeler de giderilmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir çalışma da Doğanyol ilçesindeki Mezra, Akkent, Yalınca ve Konurtay grup yollarında başlatıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay,"Mezra, Akkent, Yalınca ve Konurtay grup yolunun asfalt serim işlemine başlanıldı. Bakımsız kalan ve ulaşımda güçlük çekilmesine neden olan yollarımızı hızlı bir şekilde ulaşıma hazır hala getiriyoruz. Oldukça güzel ve kaliteli bir yol ile vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklar. Yenilenen grup yollarımız ile yol güzergâhları daha kullanışlı hale geliyor.  Bizim amacımız Doğanyol'u daha güzel yarınlara hazırlamak. Hemşehrilerimize hizmetlerimiz her zaman devam edecektir. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu yolu kullanacak olan vatandaşlarımıza, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER