Battalgazi Semt Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez Beydağı Mahallesinde yapımı devam eden ve 7’den 70’e her yaştan insanın faydalanabileceği ‘Battalgazi Semt Kütüphanesi’ açılış için gün sayıyor.

Battalgazi Semt Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Battalgazi Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında 2020 yılının Kasım ayında imzalanan protokol çerçevesinde Battalgazi’de yapımına başlanılan 2 katlı modern Battalgazi Semt Kütüphanesi, açılış için gün sayıyor. Merkez Beydağı Mahallesi TOKİ parkı yan kısmında bulunan 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve son olarak iç tefrişat çalışmalarının devam ettiği Battalgazi Semt Kütüphanesi’nde en ince ayrıntılar bile düşünülerek, yeni normale uygun olarak dizayn edildi. 2 milyon maliyeti aşan toplam maliyeti ile 7’den 70’e her yaştan insanın faydalanabileceği Battalgazi Semt Kütüphanesi, Cemal Gürsel, Yavuz Selim ve Başharık bölgesinde yaşayan vatandaşların uzun süredir eksikliğini yaşadığı büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Büyük bir hizmetin Merkez Beydağı Mahallesine kazandırıldığının altını çizen mahalle sakinleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti. 

MODERN KÜTÜPHANE’DE EN İNCE AYRINTI BİLE DÜŞÜNÜLDÜ

Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve en ince ayrıntıların bile düşünüldüğü Battalgazi Semt Kütüphanesi’nin içerisinde okuma salonlarından çalışma odalarına, bilgisayar odalarından çocuk aktivite odalarına, kitap bölümlerinden ofislere, kafeterya, mescit, bay-bayan ve engelli lavaboları yer alıyor. 

BAŞKAN GÜDER: “HİZMETLERİMİZE DOLUDİZGİN DEVAM EDİYORUZ”

Gelecek nesillerin eğitimine ve eğitim için de kütüphanelere büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak okuyan Battalgazi’ye örnek bir kütüphane kazandırıyoruz. İlçemiz okuyor, bununla ne kadar gurur duysak azdır. Geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız kütüphanemizin açılışını kısa süre içinde gerçekleştireceğiz. Gençlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet bizim öncelikli görevimiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, geleceğe hazırlama noktasında ciddi gayretler sarf ediyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak hizmetlerimize doludizgin devam ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER