Battalgazi Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval’ın başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı Olağan toplantısını Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak Şubat ayı olağan toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Toplam 18 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda imar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler kabul edilerek karara bağlanırken, bazı maddelerde ilgili komisyona havale edildi. 
Eskimalatya Koruma Amaçlı İmar Planında, Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlatılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliklerinin plan onay sürecinin kısaltılması ve birlikte onaylanması için, 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planında ve plan notlarında yapılacak olan değişiklikleri yapma yetkisi Malatya Büyükşehir Belediyesine verilirken, Alacakapı mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Battalgazi Belediyesine ait olan 4706 no.lu parsel üzerine inşa edilen Cami’nin altında bulunan iki adet dükkanın, Alacakapı Mahallesi 4622 no.lu parsel ile trampa (takas) edilmesine oy birliği ile karar verildi. 
Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını 6 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER