Battalgazi Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Takdir Topluyor

Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarında ilçede başarılı bir sınav veren Battalgazi Belediyesi, dün gece başlayan kar yağışının ardından 29 iş makinesi ve 500 personelle sahada verdiği etkin mücadele, vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Takdir Topluyor

Meteorolojik uyarının ardından hazırlıklarını geceden tamamlayarak kar yağışının başladığı ilk andan itibaren karla mücadele çalışmalarına başlayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, greyder, kepçe, kamyon, kar küreme araçları, tuzlama rotobu ve yükleyici ile hem tuzlama çalışması yapıyor hem de yolları vatandaşlar için güvenli hale getiriyor. Kar yağışı nedeniyle vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi ve ulaşımda her hangi bir problem oluşmaması için ilçedeki 103 mahallede etkin bir mücadele ortaya koyan Battalgazi Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ise göz doldurmaya devam ediyor. Vatandaşların büyük takdirini toplayan çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ekiplerin ilçede yoğun şekilde çalıştığını ve 7/24 sahada olacaklarının altını çizdi.

VATANDAŞLAR KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Başharık mahallesi sakinlerinden Çetin Taşpınar isimli bir vatandaş ise, “Belediye Başkanımız Osman Güder’e çok teşekkür ederiz. Çok güzel çalışmaları var. Başkanımız her zaman her yerde imdadımıza yetişiyor. Biz kendisinden razıyız. Allah da kendisinden razı olsun. Kar yağışı ile çalışmalar aynı anda başladı. Yollarımız açıldı. Her yer mükemmel. Yoğun kar yağışına rağmen yerde kar değil asfalt görüyoruz. Başkanımıza başarılar diliyorum” derken, Yakup Özçelik isimli bir vatandaş ise “Battalgazi Belediyesine ve başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten herhangi bir kar mağduriyeti yaşamıyoruz. Ekipler aralıksız çalışıyor. Başkanımız mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Allah ondan razı olsun. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

MUHTAR TAŞAN: “EKİPLERİN ÇALIŞMALARI YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR”

Battalgazi Belediyesi ekiplerinin sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalara başladığı ve Başharık mahallesinde herhangi bir sıkıntının yaşamadığını dile getiren Başharık Mahallesi Muhtarı Ramazan Taşan, “Sabah uyandığımızda kar yağışını gördük. Kar yağışıyla birlikte Battalgazi Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını da gördük. Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e de teşekkür ediyorum. Mahallemizde kar başta olmak üzere herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Mahallem ve şahsım adına başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER