Başkan Çınar’dan ramazan bayramı mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan ramazan bayramı kutlama mesajı;

Başkan Çınar’dan ramazan bayramı mesajı

“Rahmet Ve Şefkat Dolu Günlerin En Değerlilerinden Olan Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
Bizlere verdiği nimetler arasında en mühimlerinden biri olan bayramlardan ilkine, mübarek Ramazan Bayramına bizleri ulaştıran Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun.
Ramazan Bayramının milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER