Başkan Çınar’dan Babalar günü mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Babalar günü mesajı;

Başkan Çınar’dan Babalar günü mesajı

“Babalarımız Saygının Ve Hürmetin En İyisine Layıktır”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır.  Ailesi için kol kanat olan, büyük çaba sarf eden babalarımız saygının ve hürmetin en iyisine layıktır.” dedi.
Babalar günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Toplumda değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek olan babalarımız, güçlü bir aile yapısının da temelini teşkil etmektedir. Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu vardır. Evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. 
Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz.
Evlatlarını bu vatan uğruna şehit vermiş babalarımızı asla unutmadan onlara her zaman kucak açmalı, sevgimizi ve saygımızı her daim göstermeliyiz. Vatan toprağı için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizin anne ve babaları bizlere emanettir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, bütün babalarımızın ve baba adaylarının babalar gününü en içten dileklerimi kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenliklerle dolu bir hayat temenni ediyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER