YMS, 12 Maç Sonra Kazandı! 2-1

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig 28. hafta mücadelesinde kendi sahasında izmir temsilcisi Göztepe'yi konuk etti. Sarı kırmızılı ekip, Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanıştı. 

YMS, 12 Maç Sonra Kazandı! 2-1

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren BTC Türk Yeni Malatyaspor, 28. haftada konuk ettiği ligin rahat ekibi Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek nefes aldı. Ligde 12 maç sonra üç puanla tanışan sarı-siyahlılara zaferi getiren golleri Umut Bulut ve Kjartansson kaydetti..

Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Özgür Yankaya yönetirken, Süper Ligde bu sezon kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor, kötü gidişe dur demek adına önemli bir maça çıktı. BtcTurk Yeni Malatyaspor zorlu mücadele gülen taraf oldu. Hikmet Karaman'da böylece Yeni Malatyaspor teknik direktörü olarak ilk 3 puanını almış oldu.

Malatya bu sonuçla puanını 28'e yükseltirken, maç fazlasıyla 14. sıraya tırmandı. 8. sıradaki Göztepe ise 37 puanda kaldı..

YENİ MALATYASPOR - GÖZTEPE: 2-1

GOL: 40'  Umut Bulut (Yeni Malatyaspor) 76' Alpaslan Öztürk (Penaltı) (Göztepe)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER