Başkan Aygün Ankara İl ve Genel Merkez Binasının Açılışına Katıldı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün, Doğu Anadolu il ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara’daki açılışa katıldı. Genelbaşkan Murat Şahin, Teşkilat başkanı Fatih Aydın’ın da katıldığı proğramı Ankara Kadın Kolları Başkanı Oya Cambazoğlu ve Genelbaşkan Yardımcısı Neşe Işık Organize etti.

Başkan Aygün Ankara İl ve Genel Merkez Binasının Açılışına Katıldı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün, Doğu Anadolu il ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara’daki açılışa katıldı.  Genelbaşkan Murat Şahin, Teşkilat başkanı Fatih Aydın’ın da katıldığı proğramı Ankara Kadın Kolları Başkanı Oya Cambazoğlu ve Genelbaşkan Yardımcısı Neşe Işık Organize etti.

Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Milli Beka Hareketi her geçen gün yeni katılımlarla büyümeye devam ediyor. Şu ana kadar 52 il ve 120 ilçede  ve 13 ülkede teşkilatlanma çalışmaları tamamlandı. Atamaları beklenen il ve ilçeler yıl sonuna kadar tamamlanıp bütün yurt çapında ve Avrupa’da  teşkilatlanma tamamlanmış olacaktır. 560 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütleri arasına giren Milli Beka Hareketi ,2018  yılında aktif çalışmaları ile yılın sivil toplum örgütü ödülünü de almıştı.

Doğu ve güneydoğu’nun çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Genelbaşkan Murat Şahin , teşkilatlanmaya Doğu’nun göz bebeği olan Malatya’da başladıklarının altını çizerek İbrahim Aygün ve ekibinin son derece başarılı çalışmalarıyla illegal örgütlerin yaptığı faaliyetlere çok büyük darbe vurulduğunu, artık doğudaki halkımızın devletin karşısında olan örgütlere rağbetlerinin her geçen gün azaldığını ifade ederek, son yerel seçimlerde bu çalışmaların getirisini ülke olarak hep birlikte gördüklerini söyledi. Ankara’da özel bir otelde yapılan geceye katılan il ve ilçe başkanları salonu hınca hınç doldurdu. Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlanan gecede terör örgütleri ile girdikleri çatışmada şehit olan kahraman askerler ve polisler için saygı duruşunda bulunuldu ve dualar edildi.  Başarılı çalışmalarıyla teşkilata katkıda bulunan il ve ilçe başkanlarına plaketleri takdim edildi. Proğrama  Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarından ve eski milletvekillerinden Metin Külünk canlı yayınla katılım sağladı ve  çalışmalarından dolayı bütün Milli Beka Hareketi mensuplarına teşekkür etti.

Doğu Anadolu bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün Türkiye’nin beka sorunu yoktur diyenlerin seçim arefesinde olduğu gibi seçimden sonra da yanıldıklarını üzülerek gördüklerini söyledi. Başkan Aygün “  geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemizin beka sorunu olacaktır ve yine her zaman olduğu gibi devletin bekası için canlarını seve seve verecek olan sayısız milli neferler de olacaktır. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için yola çıkmış gönüllü bir orduyuz. Devletin bize ihtiyacı yoktur ancak bizim devlete ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Devlet kavramını en çok devletsiz kalanlar biliyor, atalarımız defalarca yıkılan devletlerinin yerine mutlaka bir devlet kurarak yoluna devam etmişlerdir. Bizler de atalarımızın yolunda zerre taviz vermeden devam ediy0ruz. Doğu Anadolu bölgesi benim sorumluluğumda olan bir bölgedir. Devlet şuurunda ve milli ve manevi değerlerimizin farkında olarak başarılı çalışmalar yapan bütün il ve ilçe başkanı yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.  Genelbaşkanımız hayatını devletin bekasına adamış , bu uğurda her türlü fedakarlığı göze almış bir vatan severdir. Bizler de son nefesimize kadar yanında olmaya devam edeceğiz “ dedi.

Başkan Aygün  Ankara’da açılış öncesi Başbuğ Alparsan Türkeş ve Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti. Malatya İl Teşkilat Başkanı Mehmet Altuntop, İl Başkan yardımcıları Cebrail Çelik, Mehmet Varol, Ali Kemal Aslan, Özay Varol,Basın Danışmanı Kadir Değirmenci ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Zafer Ankara’daki proğramda Başkan Aygün’e eşlik etti. Bülten

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER