Anadolu Gençlik Derneğinden İdlib Açıklaması

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi Başkanlığı, Suriye'nin İdlib bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik yapılan hava saldırısında şehit düşen 33 Mehmetçiğimiz ve gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Gençlik Derneğinden İdlib Açıklaması

Bilindiği üzere askerlerimiz Suriye’de saldırıya uğramış ve 33 askerimiz şehit edilmiştir. Bu olay bizleri derinden etkilemiş ve üzmüştür. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine Sabrı-ı Cemil ve yaralı askerlerimize Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 
Milletimizi derin bir üzüntüye gark eden bu menfur hadiseden dolayı bu akşam Kanalboyu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirmeyi planladığımız “Erbakan Hoca’yı Anma ve Anlama” programı iptal edilmiştir.

Programımıza katılmak için ilimize gelmiş bulunan Uluslar Arası Filistin Platformu Sözcüsü Allan BİLAL Bey de meydana gelen hadise karşısında son derece müteessir olmuş ve “Bu meydana gelen hadiseler de Erbakan Hoca’yı ve mücadelesini anlamamızın ve onun hedeflerine ulaşmak için gayret göstermemizin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Hadise beni çok üzdü, şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Maalesef dünyanın dört bir yanında İslam beldelerinde kan ve gözyaşı var Cenab-ı  Allah bir an önce bir araya gelerek bu durumdan kurtulmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Milletimizin başı sağ olsun.  Cenab-ı Allah, askerlerimizi, vatanımızı ve milletimizi her türlü bela ve musibetten muhafaza buyursun.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER