Başkan Hakan Bay'dan Şehitler İçin Başsağlığı Mesajı

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, şehit düşen askerimizin için  başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Hakan Bay'dan Şehitler İçin Başsağlığı Mesajı

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Suriyenin İdlib bölgesinde Rusya destekli rejim güçleri tarafından yapılan hava saldırısında şehit düşen 33 kahraman askerimizin için  başsağlığı mesajı yayımladı.

33 ana kuzusunun Vatan uğruna, Millet uğruna, Bayrak uğruna şehadete yürüdüğünü ifade eden Başkan Bay,"Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib’deki vatan evlatlarımıza saldırılarında şehit düşen Mehmetçiklerimize Şehadete eren kahramanlarımıza Cenabıhak’tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için her zaman alın teri döken, canını vermekten bir an olsun bile vazgeçmeyen Mehmetçiklerimiz her zaman kalbimizde olacaklar. Hepimizin gözü yaşlı, acımız çok büyük. Bu toprağın can yiğitleri şehit düştü. Yüreğimiz yanıyor, içimizdeki fırtına dinmiyor. Bu hain saldırıdan sonra Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte gerekli tedbirleri alarak bir yol tayininde bulunacaktır. Ülkemizin bu zor zamanında milli birliğimizi tesis ederek, ortak bir duruş sergileyip her vatansever gibi elimizden geleni yapmak bir zorunluluktur.

Şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Rabbim kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Onları mansur ve muzaffer eylesin.  

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER