AK Partili Münevver Yazgan vefat etti

Malatya AK Parti teşkilatının acı günü. AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Üyesi Münevver Yazgan vefat etti.

AK Partili Münevver Yazgan vefat etti

Malatya AK Parti teşkilatının acı günü. AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Üyesi Münevver Yazgan vefat etti.

Ankara'da hayatını kaybeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Üyesi Münevver Yazgan'ın Çarşamba günü Malatya Şehir mezarlığında defnedileceği öğrenildi.  

Münevver Yazgan'ın ölüm haberi parti teşkilatında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, Malatya AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanları başta olmak üzere bir çok siyasiden baş sağlığı mesajı yayımlandı.

İŞTE O MESAJLAR

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık;

Birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşım
#AkParti #Malatya İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyemiz
Münevver Yazgan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız.

Merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.
Başımız sağolsun. 
Mekanı cennet olsun

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır;

AK Partimiz için gece gündüz demeden koşturup çalışan,
İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Münevver Yazgan kardeşimizin ablamızın vefat haberi bizleri derinden üzmüştür.

Merhumeye Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Başımız sağolsun.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı;

Vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiğim, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Münevver Yazgan'a Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan;

AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Münevver Yazgan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Münevver ablamıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder;

AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız ve Yürütme Kurulu Üyemiz Münevver Yazgan’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.
Başımız sağolsun.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar;

AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Sayın Münevver Yazgan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan , 

Yol arkadaşım yoldaşım; AkParti il kadın kolları yürütme kurulu üyemiz sevgili kardeşim Münevver Yazgan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca;

AKParti Malatya İl Kadın kolları başkan yardımcımız Münevver Yazgan'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.

Yeni Malatyahaber ailesi olarak bizde, Merhume Münevver Yazgan’a Allah’tan rahmet diler, Ailesi ve bütün sevenlerine baş sağlığı diliyoruz 

Taziye vermek isteyenler Huzurevi arkası Saklı Vadi konutlarında taziyelerini sunabilirler.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2019, 13:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meryem Gülmez Ergün
Meryem Gülmez Ergün - 4 yıl Önce

Manisa Salihli de 2002 de kadın kolları başkanlığı yaptığımda yönetimde yer alan değerli arkadaşımın vefatını öğrendiğimde çok üzüldüm kendisine Allah tan rahmet diliyorum geride kalan eşi ve çocuklarına sabır diliyorum..

Meryem Gülmez Ergün
Meryem Gülmez Ergün - 4 yıl Önce

Manisa Salihli de 2002 de kadın kolları başkanlığı yaptığımda yönetimimde yer alan Münevver arkadaşımın ölümü beni derinden üzdü Rabbim taksiratlarını affetsin mekanı cennet olsun. Ayrıca geride kalan eşi ve çocuklarına Rabbim sabır versin..

SIRADAKİ HABER