AK Parti Milletvekilleri Darende, Hekimhan ve Doğanyol’da

AK Parti Milletvekilleri Darende, Hekimhan ve Doğanyol’da partinin başkan adaylarına destek için propaganda çalışmalarını sürdürdüler.

AK Parti Milletvekilleri Darende, Hekimhan ve Doğanyol’da

AK Parti Milletvekilleri Darende, Hekimhan ve Doğanyol’da partinin başkan adaylarına destek için propaganda çalışmalarını sürdürdüler.

TÜFENKCİ VE ÇAKIR DARENDE’DE

Milletvekilleri Tüfenkci, Çakır ve eski milletvekili Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Darende İlçesi’nde Aşağı Ulupınar, Yeşiltaş, Ilıca, Çınar, Yenipınar, Kaynak, Karabayır Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet daha sonra Gökdelen, Balaban ve Yukarı Ulupınar Mahallelerinde gerçekleştirilen toplantıya da katıldı.

Ziyaretlerde konuşan AKP Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, “Adalet Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Parti’sinin ittifak adayıyım. 2009-2014 yılları arasında Darende de belediye başkanlığı yaptım. Darende’ye hizmet ettim. İnşallah önümüzdeki süreçte de Darendelilere hizmet etmek bizlere onur ve şeref verir” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise 31 Mart seçimlerinin her seçim gibi ülke için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

 

Milletvekili Çakır, 31 Mart’taki seçimin hem hizmet hem de ülkenin beka sorunu açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, “Cumhur İttifakı, hizmet belediyeciliği ve Türkiye’nin beka sorunu için ortaya çıkmış bir birliktelik. Türkiye’nin hangi zorluklardan geçtiğini, saldırılara maruz kaldığını biliyoruz. Bizim tek bir gayemiz var; devletimize, milletimize sahip çıkmak, güçlü Türkiye’yi oluşturmak. Tabi yerelde de hizmet yapmak. Her noktada, bölgede koşabilmek” diye konuştu.

31 Mart’ta Türkiye’nin geleceği için Cumhur İttifakı’nın sandıktan güçlü çıkması gerektiğini dile getiren Çakır, “31 Mart’tan sonra inşallah Türkiye daha güçlenmiş olacak. Sandıklardan çıkacak oylarla daha dinamik, güçlü bir yapı olacak. Cumhur ittifakı daha güçlenecek. Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

24-25-26. dönem AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de “Türkiye, millet, ümmet için bir beka meselesi olduğu hareketle şuanda yapmış olduğumuz çalışmalarla hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de Adalet ve Kalkınma Partisi kadrolarının bu ülkeye daha nice hizmetler yapacağından kuşkumuz yok. İşte bizler birlikte oldukça, bu ülkede birlik ve beraberlik sağlandıkça birçok taşlar yerinden oynuyor. Yurt içerisindeki muhalefetin dışında bir bakıyorsunuz ses Avrupa’dan, Amerika’dan, Siyonist Yahudi ‘çete devleti’ diyebileceğimiz İsrail’den geliyor. Bunların saldırılarının öyle sıradan bir saldırı olmadığını biliyoruz. Onların yapmış olduğu bu beyhude çırpınışların bu ülkedeki birlik ve beraberliğe en ufak bir zeval vermeyeceğini düşünüyorum” dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise “Bu seçimler bizlere hizmet edecek, hayatın her alanına dokunan belediye başkanlarımızı seçeceğimiz bir seçim. Bu seçimler, önemli seçimler. Yolumuzu yapacak, suyumuzu akıtacak, kanalizasyonlarımızı yapacak, mahallemizi güzelleştirecek, kentimizi rekabet edebilir hale getiren başkanları seçeceğiz. Bu seçimler evet yerel seçimler ama taşıdığı önem bakımından gerçekten Türkiye’nin geleceği ve bekasıyla da çok alakalı bir seçim” diye konuştu.

Milletvekili Tüfenkci, muhalefetin bölücüler ve vatan hainleriyle ortaklık yaptıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu seçimlere Cumhur İttifakı olarak girdik ve kiminle ortaklık yaptığımızı da şeffaf bir şekilde açıklıyoruz. Ama muhalefet kiminle ortaklık, ittifak yaptığını gizli kapılar arkasında saklanarak, utanarak, sıkılarak anlatıyor. Niye açıkça anlatamıyor? Biliyorlar ki bölücülerle ortaklık yapıyorlar. Vatana ihanet edenlerle ortaklık yapıyorlar. Bu millete, bayrağa ezana düşmanlık yapanlarla ortaklık yapıyorlar. Bu bayrağın dalgalanması, ezanların susmaması adına Cumhur İttifakı’nı kurduk. Bazıları, ‘Yerel seçimlerin bekayla ne alakası var?’ diyorlar. Türkiye üzerinde yabancıların ve bölücülerin hesapları varsa hiç kimse kusura bakmasın beka meselesi bitmez. Onun için 31 Mart seçimlerinin beka meselesiyle çok yakından alakası var.”

 

 

ÇALIK DOĞANYOL’DA

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Doğanyol İlçesi’nde sürdürdü.

Çalık, AKP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Hakan Bay ile birlikte Doğanyol İlçesi’nde Burç, Damlı, Gevheruşağı, Konurtay, Gümüşsuyu, Gökçe Mahallelerini ziyaret etti.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Tüm dünyanın gözü bu seçimlerde. Bütün dünya Tayyip Erdoğan bu seçimi kazanacak mı, kaybedecek mi diye bakıyor. Doğanyol’dan bütün dünyaya mesaj vermemiz lazım. Bu vereceğimiz mesaj, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başkomutanın milletimiz, Cumhur İttifakı olarak aslanlar gibi arkasındayız. Doğanyol, 31 Mart’ta bu desteği inşallah tam teşekkülle verecek. Bununla birlikte CHP’ye de, onula birlikte işbirliği yapanlara da gereken cevabı vereceksiniz. Saadet’e de, iyiye de kötüye de, terör örgütünün uzantılarına da gereken cevabı vereceksiniz” dedi.

 

Milletvekili Çalık, ziyaretleri esnasında vatani görevini Doğanyol’da yerine getiren Jandarma Casim Karaca’yı telefonda annesiyle görüştürdü.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gökçe Mahallesi ziyaretinde ise Gökçe’ye Türkiye’nin çok iyi tanıdığı Kemal Sunal’ın adını taşıyan bir kültür merkezini yapacaklarını kaydetti.

Sağanak yağışa rağmen ziyaretlerini sürdüren milletvekili Çalık, “Gönül belediyeciliği diye yola çıktığımız ve 1994 yılında cumhurbaşkanımızın ilk kez İstanbul’da başlatmış olduğu çamurla, çukurla, çöple mücadele ettiği gibi biz, 2002 yılından itibaren Türkiye’de yoksulluğu, yolsuzluğu, yasakları tamamen bitirmek üzere mücadele ettik. 2004’ten itibaren AK Partili belediyelerimizle beraber Doğanyol’umuzda, Malatya’mızda, Türkiye’mizde hizmetler yaptık” dedi.

 

KAHTALI HEKİMHAN’DA

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Hekimhan’ı ziyaret etti.

Hekimhan İlçesi’ndeki seçim bürosunda partili ve vatandaşlarla bir araya gelen Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Hekimhan’da ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

Milletvekili Kahtalı, alt yapı ve üst yapıda 60 milyonluk yatırım yapıldığını, Hekimhan’ın çok daha güzel hizmetlere layık olduğunu ifade ederek, “Ancak yerelde AK Partili ya da ittifak belediyesi olmadığı için buradaki belediye başkanlarımızın yapmış olduğu çalışmalar maalesef zayıf kaldı. O yüzden Hekimhan gerekli hizmeti yerelde alamamış oldu. Bu defa Cumhur İttifakı’yla beraber Allah nasip ederse burada hizmet ve gönül belediyeciliğini Hekimhan ile tanıştıracağız. Burada bu birliktelik oluşmuş, sizlerinde desteğiyle Cumhur İttifakı olarak burayı alacağız ve Hekimhan’ımıza hizmet edeceğiz” dedi.

AKP’nin bir hizmet hareketi olduğunu dile getiren Kahtalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim derdimiz şu; memleketimize, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkmak. Bu uğurda gerekirse can vermek. Bizim bir tane ülkemiz var. Bu ülkede, Osmanlı bakiyesi olan bir ülke. Üç kıtaya hükmetmiş bir imparatorluğun bakiyesi olan bir ülke. Bu ülkenin hedefleri var. Gideceği nokta belli. Allah nasip ederse dünyada ekonomik olarak baktığımızda dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girmek isteyen bir ülke. Ülkemiz üzerinde oyun kuranlar, hesapları olanlar var. Gerek emperyalistler gerek Siyonistler hepsinin ülkemiz üzerinde hesapları var. Bunları yakın tarihte he birlikte yaşadık. Gezi olayları, 17-15 Aralık, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimiyle yaşadık. En sonda Amerika Birleşik Devleti Başkanı’nın kendi açıklamalarıyla bu ülke üzerinde dolar, kur üzerinden oyunlar oynadılar. Bu ülkenin geleceğine ipotek koymak, ülkenin iç dinamiklerini bozmak için gayret ettiler. Ama milletimiz birlik ve beraberliğini koruduğu için buna fırsat vermedi. Bundan sonraki süreçte de hem ülkemizin dünyada daha iyi yere gelebilmesi için, Cumhur İttifakı’nın elini güçlendirmek için hem de yerelde Hekimhan’ımıza, Malatya’mıza, ülkemize hizmet etmek için gayret edeceğiz.”

“Biz her zaman hizmetin yanında olduk” diyen Kahtalı, “Geçtiğimiz yerel seçimde Hekimhan’da 13 oy ile belediye başkanlığını kaybettik. Allah nasip ederse bu defa Cumhur İttifakı’nın belediye başkanını Hekimhan ile tanıştıracağız. Hekimhan’da şuana kadar yapılamayan hizmetleri, Malatya Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle, hükümet olarak biz milletvekillerinin katkılarıyla Hekimhan’a hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

Bülten

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER