15 Temmuz Resim Yarışması Ödüllerini Başkan Güder Takdim Etti

Battalgazi Belediyesi Ve Ak Parti Battalgazi Gençlik Kollarından 15 Temmuz  Konulu Resim Yarışması

15 Temmuz Resim Yarışması Ödüllerini Başkan Güder Takdim Etti

15 Temmuz darbe girişiminin dördüncü yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi Belediyesi ile AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları tarafından “15 Temmuz Konulu Ödüllü Resim Yarışması” isimli resim yarışması düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi ile AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle "15 Temmuz Konulu Ödüllü Resim Yarışması" isimli resim yarışması düzenledi. 15 Temmuz  konulu resim yarışmasında 15 Temmuz'u birbirinden güzel resimlerle anlatmaya çalışan yarışmacıların eserleri sergilendi. 7-16 yaş grubu çocukların çizdiği resimlerler kahramanlık ve milli direniş anlatıldı. Yarışma sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren 3 kişiye hediyelerini ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci takdim etti.

Yarışmada birinci olan Ayşegül Sıla Aydoğan’a Bisiklet, İkinci olan Kerem Aydemir’e Tablet, Üçüncü olan Tarık Keskin’e  ise kol saati hediye edildi.

KAHVECİ, “DARBE GİRİŞİMİNİ UNUTTURMAMA ADINA HER TÜRLÜ ETKİNLİĞİ YAPACAĞIZ”

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesini unutmamak ve unutturmamak adına her yıl düzenli olarak farklı etkinler yapacaklarını ifade eden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “15 Temmuzun 4. Yılı münasebetiyle bizler hain darbe girişiminin toplumda yer edilmesi için çocuklarımızın 15 Temmuz ile ilgili Battalgazi Belediyemiz ve Battalgazi Gençlik Kollarımız, ortaklaşa bir resim yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimize Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte ödüllerini vereceğiz. 15 Temmuz hain darbe gecesini her platformda dile getireceğiz. Bugün bir resim yarışması olur, yarın park ismi veya bir sokağa verilen isimle olur. Her yıl bu etkinliği düzenleyerek, Türkiye’nin İstiklaline ve İstikbaline kast edilen darbe girişimini unutturmama adına her türlü etkinliği yapacağız. Etkinliği düzenleyen Battalgazi Belediyemizin Kültürü Müdürü Mercan Sarı ile birlikte AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları başkanı Harun Erdem’e teşekkür ediyorum. Dereceye giren kardeşlerimize bugün burada ödüllendireceğiz. Bizlere katkı sağlayan Battalgazi Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN GÜDER, “15 TEMMUZ ÜLKEYİ PARÇALAMAYA YÖNELİK DARBE GİRİŞİMİYDİ”

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe kalkışmasının alçakça girişimlerin belki en alçağı sayılabileceğini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, “AK Parti Battalgazi Gençlik Kollarımızla beraber 15 Temmuz anma, anımsatma, unutmama, unutturmama adına bir resim yarışması düzenledik. Bu yarışmada dereceye giren kardeşlerimize, evlatlarımıza ödüllerini takdim edeceğiz. Tüm darbeler alçakça girişimlerdir. 15 Temmuz bu alçakça girişimlerin belki en alçağı sayılabilecek bir darbedir. Başları dışarıda olup, uşakları içerde olan ve Ülkeyi parçalamaya yönelik bir darbe girişimiydi. Bu darbe girişimini bilindiği gibi her yıl lanetleme adına bir dizi programlar gerçekleştiriyoruz.  Battalgazi Gençlik Kollarımız ile 7-16 yaş grubu çocuklarımıza ne tür bir eylemde bulunduklarını ve onların beyinlerine nakşetme adına birlikte bir resim yarışması düzenledik. Yarışmaya katılan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Ellerine yüreklerine sağlık. Tüm yapılan resimleri jürimiz tek tek inceledi. Hepsi takdir toplayan çalışmalar olmuş. Ancak içlerinden 3 tanesini seçmemiz gerekiyordu. Bu yarışmaya katılan tüm katılımcılara da teselli armağanları verildi. İlk 3 sırayı alarak başarı gösteren arkadaşlarımıza da ödüllerini takdim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hediye takdimlerinin ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dereceye giren yarışmacılarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER