Oda Başkalarından Çakır'a Nezaket Ziyareti!

Oda Başkanları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ettiler. ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren ile Meslek Odaları başkanları Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Oda Başkalarından Çakır'a Nezaket Ziyareti!

Oda Başkanları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ettiler.ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren ile Meslek Odaları başkanları Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, yapmış olduğu ziyarette Malatya'ya ve Esnaflara yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Şevket Keskin,”Son dönemlerde özellikle başka yerlerden Malatya'ya gelenler farklı bir Malatya ile karşılaştıklarını söylüyorlar. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleri Ahmet Başkan zamanında Esnaf ve Sanatkarlar camiasının tümüne yapılmıştır. Başkanımızı her zaman desteklemiştiriz ve sonuna kadar da desteklemeye devam edeceğiz. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bütün oda başkanlarımız ile birlikte ben esnaflar adına başkanıma teşekkür ediyorum. Bu camianın büyük sorunları var, bizim camiamızın sorunları bitmez. Bundan sonra da yapılacak olan hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Yapacağınız hizmetleriniz de başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

BAŞKANLARI TEBRİK EDİYORUM

Gerçekleşen ziyarette söz alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da, oda başkanlarını tek tek kutlayarak,”Malatya herkesin şehri. Malatyamızı sağlıklı bir şekilde büyütmek tek hedefimiz. Turizm açısından önemli bir potansiyelimiz var. Her sektör kendi içerisinde iyi derecede çaba sarf etmesi ve güçlü olması gerekiyor. Bu noktada bütün oda başkanlarımızın büyük büyük gayret göstereceklerini inanıyorum. Seçimler bitti artık ve seçimlerin küçüğü büyüğü olmaz. Yapılan her seçim önemlidir. Allah hayırlı uğurlu etsin. Seçilen yeni bütün başkanlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER