Malatya'da uyuşturucuya geçit yok: 7 tutuklama

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınırken 7 kişi tutuklandı

Malatya'da uyuşturucuya geçit yok: 7 tutuklama

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında narkotik ekiplerince her geçen gün artarak devam eden başarılı sokak çalışmalarında son olarak 10 şahıs gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte yapılan 4 ayrı sokak çalışmasında 6 kilo 375 gram skunk maddesi, 1 kilo 54 gram sentetik kannobinoid (bonzai) maddesi, 302 adet sentetik ecza hap, 51,18 gr metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 600 TL ele geçirildi. Bu çalışmalarda gözaltına alınan şahıslardan R.D isimli şahsın emniyetteki işlemleri halen devam etmekte olup adli makamlara sevk edilen A.B ve H.D.A isimli 2 şahsa adli kontrol hükümleri uygulandı, Y.Ö, M. R. A, H. İ, E. Y, M. Ö, S.Ö ve M.E isimli 7 şahıs ise tutuklandı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER