Malatya'da Narkotik ve TEM Operasyonu

Malatya'da çok sayıda silah, el yapımı fitil ateşlemeli patlamaya hazır patlayıcı ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Malatya'da Narkotik ve TEM Operasyonu

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir adrese düzenlenen baskında çok sayıda silah, el yapımı fitil ateşlemeli patlamaya hazır patlayıcı ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Konuya dair yapılan açıklama şöyle;

Narkotik ve TEM ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda bir ikamette yapılan aramada 9 ruhsatsız pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet el yapımı patlayıcı, 6136 kapsamında 1 kesici alet, 264 gr uyuşturucu madde ve 7 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçen malzemeler ile ilgili bir şahıs gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ayrıca narkotik ekipleri “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti”ne yönelik yaptığı titiz çalışmalar kapsamında iki adrese operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramada 100 gr uyuşturucu madde ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Aramalar sırasında uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2.450 TL para ile 500 adet fişeği de muhafaza altına alındı. Ele geçen malzemelerle ilgili yakalanan 2 şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER