Malatya'da Genel Asayiş Hakkında Bilgi Verildi

Malatya'da gerçekleştirilen asayiş olayları hakkında Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama yapıldı.

Malatya'da Genel Asayiş Hakkında Bilgi Verildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Malatya'da gerçekleşen Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanmasına yönelik yapılan operasyonlar hakkında bilgiler verildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya dair yapılan açıklama şöyle;

"Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda;

Sorumluluk bölgemizde bulunan bir ikametten (1) adet cep telefonu ve 100 TL para çalınması olayı ile ilgili;Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan kapsamlı çalışma neticesinde olayı gerçekleştiren şahsınSuça Sürüklenen Çocuk olduğu tespit edilerek yakalanmış, SSÇ’nin çalmış olduğu cep telefonu ve 100 TL para bulunarak müştekisine teslim edilmiş, konuyla ilgili gerekli işlemler yapılmıştır. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol büro Amirliği olarak; Kışla caddesinde bulunan bir iş yeri içerisinde bir vatandaşımızın kabin içerisinde kıyafet denediği sırada giyinme kabini içinde asılı bıraktığı içerisinde kimlik, ehliyet ve cep telefonu bulunan el çantasının çalındığını beyan etmesi üzerine;

Yapılan kamera çalışması sonucunda şüpheli şahsın eşkali tespit edilmiş ve şüpheli elinde müştekiye ait siyah el çantası ile birlikte yakalanmış, yapılan incelemede müştekinin belirtmiş olduğu eşyalarını çanta içerisinde tam ve eksiksiz olduğu anlaşılmış,şüpheli hakkında gerekli tahkikata başlanmıştır.

(2) Adet ruhsatsız tabanca ve (5) adet mermi, (1) Adet kurusıkı tabanca (200) adet mermi
(4) farklı şahıstan (7) parça halinde Narkotik Madde ve başka bir şahıstan bir miktar Metamfetamin Maddesi (19) adet Uyuşturucu Hap ele geçirilmiş (7) şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Malatya 2.Sulh Ceza Hakimliğince Birden fazla kişi tarafından silahla tehdit suçundan aranan (1) şahıs ve Malatya Ağır Mahkemesince Yaralama suçundan aranan, 5 Yıl hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir"denildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER