Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, yankesicilik şüphesiyle gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda;

13.05 2020 tarihinde saat 16.00 sıralarında Halk Pazarında alışveriş yapan vatandaşlarımızın birinin cüzdanından (155TL) başka bir vatandaşımızın cüzdanından ise(175TL) paralarının Yankesicilik yöntemiyle çalınması olayıyla ilgili;

Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği Ekiplerince mağdur vatandaşlarımızın vermiş oldukları eşkal bilgileri doğrultusunda şüphelinin yakalanmasına yönelik pazar içinde yapılan araştırmada;şüphelinin Y.D. isimli bayan şahıs olduğu tespit edilerek Pazar içerisinde yakalanmış,müştekiler tarafından teşhis edilen şüphelinin üzerinden yankesicilik yöntemiyle elde ettiği değerlendirilen (632TL) para çıkmış ve paralar muhafaza altına alınarak Cumhuriyet Savcının talimatıyla müştekilere teslim edilmiştir. 

14.05.2020 günü adliyeye sevk edilen şüpheli mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Yapılan Diğer Çalışmalarda İse;

-(48) adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap 
-(1) adet ruhsatsız tüfek 
-(1) adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 2 adetdolu fişek ele geçirilmiş gerekli tahkikat başlatılmıştır.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER