Malatya'da Fuhuş Yapanlara 9.250 TL Ceza

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonlar hakkında bilgiler verildi

Malatya'da Fuhuş Yapanlara  9.250 TL Ceza

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak Kumar oynayan ve oynatan şahıslar ile Fuhuş Konularına yönelik yapılan denetimlerde; Sorumluluk bölgemizde bulunan bir Oyun Salonunu ile bir işyerinde KUMAR  oynandığı tespit edilmiş, kumar oynayan  toplam (8) şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden toplam 9800 TL   idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 385 TL geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci  (2) şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

Fuhuş yapıldığı tespit edilen (2) farklı adreste (5) şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda 9.250 TL idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

Ayrıca Zührevi Hastalıklarla ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığınca Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerce fuhuş yapıldığı tespit edilen toplam 13 ikamet hakkında 30’ar gün mühürlenme kararı alınmıştır.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER