Malatya'da FETÖ Üyesi 3 Kişi Tutuklandı

Malatya'da FETÖ/PDY üyesi oldukları tespit edilen 6 kişi yakalandı. Haklarında hüküm verilmiş olan ve aranan 3 şahıs da çıkarıldıkları adliyece tutuklandı.

Malatya'da FETÖ Üyesi 3 Kişi Tutuklandı

FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik operasyon devam ediyor. Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY üyesi oldukları tespit edilen 6 kişi yakalandı. Haklarında hüküm verilmiş olan ve aranan 3 şahıs da çıkarıldıkları adliyece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya dair yapılan açıklama şöyle;

TEMŞube Müdürlüğü görevlilerimizce;

FETÖ/PDY Terör Örgütü TSK Mahrem yapılanması içerisinde ardışık aramaları tespit edilen şahıslar ile örgütün iletişim sistemlerinden By-Lock kullanıcısı olduğu tespit edilen şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında;

Malatya merkezli(4), İstanbul (1) ve Antalya (1) olmak üzere toplam (6) şahsa yönelik 05.02.2021 günü yapılan operasyonda; (6) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı,

08.02.2021 günü çıkarıldıkları adli makamlarca (2) şahsın (astsubay) Tutuklanmasına, (4) şahsın da TCK md. 221 Etkin Pişmanlık Hükümlerinden Faydalanması nedeni ile Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılmasına karar verilmiştir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER