Jandarma Öğrencilere Çocuk Dergisi Dağıttı

Jandarma'dan Topraktepe İlk ve Ortaokulu, Topraktepe Kayısı Çiçeği Anaokulu,Tohma Şehit Kenan ÇETİN İlk ve Ortaokullarına ziyaret.

Jandarma Öğrencilere Çocuk Dergisi Dağıttı

12 Aralık  2019 tarihinde Malatya İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği tarafından Yeşilyurt ilçesinde bulunan Topraktepe İlk ve Ortaokulu, Topraktepe Kayısı Çiçeği Anaokulu, Tohma Şehit Kenan ÇETİN İlk ve Ortaokullu ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında geleceğin çocukları ile yakından ilgilenen Jandarma ekipleri, Jandarmanın tanıtımını yaptı. Jandarma Genel Komutanlığının, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Faaliyetleri kapsamında; çocukların jandarmayı tanımaları, güncel ve kültürel konularda bilgilenmeleri ve okurken eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla hazırlanan “Jandarma Çocuk Dergisi” dağıtıldı. Jandarmayla ilgili merak ettikleri bütün sorularına cevap bulan öğrenciler  Jandarma personeliyle vakit geçirmekten büyük keyif aldıklarını ve okullarını tekrar ziyaret etmelerini istediklerini söyledi. Çocuklar hem dergilere hem de Jandarma personeline yoğun ilgi gösterdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER