Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal da?

Beşiktaş mi kazanacak yoksa Yeni Malatyaspor mu? Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal da?

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal da?

Sergen Yalçın'lı Yeni Malatyaspor, Beşiktaş karşısında 3 puan peşinde. Süper Lig 15. hafta mücadelesinde BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşıyor. Peki Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal da?

Son haftalarda üst üste aldığı puan kayıplarıyla taraftarlarını üzen Yeni Malatyaspor, Beşiktaş maçından puan veya puanlar alabilecek mi? Sivasspor karşısında evinde aldığı mağlubiyeti Yeni Malatyaspor, Beşiktaş maçında telafi edebilecek mi? Sarı kırmızılı takım, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönerek, hem Demir Grup Sivasspor karşısında taraftarının önünde aldığı mağlubiyeti telafi etmek, hemde son haftalarda yaşanan şansızlığı sonlandırmak istiyor.

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile 5. randevuya çıkacak. Daha önce iki takım arasında oynanan 4 maçın 3'nü siyah beyazlı takım kazanırken, 1 maçta beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş, rakip kaleye 7 gol atarken, Yeni Malatyaspor ise 3 golle siyah beyazlı ekibe karşılık verebildi.

Beşiktaş ile Yeni Malatya arasında oynanacak mücadele yarın (15 Aralık Pazar)günü saat 19:00'da başlayacak. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği bu zorlu maç beIN SPORTS HD 1'den canlı olarak naklen  yayınlanacak.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2019, 23:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER