Aranan 63 kişi yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; haklarında yakalama emri bulunan 63 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Aranan 63 kişi yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; 
Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 63 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.
Cezmi Kartay Caddesinde bir işyerinde Kumar oynayan 4 şahsa 5326 sayılı Kabahatler Kanununa muhalefetten işlem yapılmış, masada bulunan 1.150 TL muhafaza altına alınmış, işletmeci adli tahkikat başlatılmıştır.
Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; 
Çarmuzu Mahallesinde meydana gelen Kamu Malına Zarar Verme, Hırsızlık olayı ile ilgili iki şahıs kablo kesmekte kullandıkları kesici alet, çekiç ve kesilen kablo parçaları ile birlikte yakalanmış, ayrıca şahısların üzerinden 0.56 gr metamfetmin ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş, tahkikata başlanılmıştır.
İnönü Mahallesinde bulunan bir aracın yapılan şase sorgusunda İzmir ilinden çalıntı kaydı olduğu tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır. 
Karakavak Mahallesinde bir inşaat sahasında yaklaşık 50.000 ₺ değerinde malzemenin çalınması olayının faili meçhul şüphelisi tespit edilerek bahse konu olan malzemeler ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama (Darp) - Araç Kurşunlama - Mala Zarar Verme olayının şüphelileri yakalanarak tahkikata başlanmıştır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER