YMS'de Maçın Hakemine Tepki

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sahasında Yukatel Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Başkan Adil Gevrek, sahaya girip maçın hakemi Hüseyin Göçek'in üzerine yürüdü.

YMS'de Maçın Hakemine Tepki

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan ve 2-2 biten Yeni Malatyaspor Kayserispor maçının ardından ortalık karıştı. Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar ve Adem Büyük yaptıkları açıklamada çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Adem Büyük; “Keşke hakemlerin içeriye nasıl girdiklerini gösterseydiniz. Haklısınız diyerek, işin içinden çıkıyorlar. Kelimelerimi düzgün seçmem gerekiyor. Belki bize kapatma cezası gelebilir. Ayıp ya! Ne diyeyim ki? Maç bitti, “Haklısınız” diyerek çıkıyorlar işin içinden. Neye haklıyız, maç bitti! Bir tanesi geliyor burada, “Siz alttan almazsanız ben alttan almam” diyor. Ya siz kimsiniz abi. Biz 2 kelime edince 3 maç ceza alıyoruz. Adam burada bizi tehdit ediyor. Ne yapalım biz şimdi. Bu skorun bahanesi değil. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar! Güler misin, ağlar mısın. Bu kadarı da ayıptır. Yazık günah değil mi bize. Zorbay Küçük, beni “Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam” diye tehdit etti geçen hafta. Bu hafta da bu şeyler oldu. Ben bilmiyorum biz takım olarak ne yapacağız. Biri bana desin ki git şurada ara hakkını. Çok enteresan şeyler oluyor. Bundan sonra düzeleceğine de zerre inanmıyorum. Düzelmez! Her maçtan sonra neden hakem konuşuluyor Futbolcularda mı, hocalarda mı, taraftarlarda mı sorun”

Sadık Çiftpınar; “Soru soracak bir şey yok. Canlı yayında herkes gördü her şeyi. Yazıklar olsun, başka hiçbir şey demiyorum! Bunlar buralara gelip, üst düzey hakemlik yapıyorlar. Ben hakkımı helal etmiyorum. Takım arkadaşlarımın ter damlaları hepsine haram zıkkım olsun!” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER