banner53

Y.Malatyaspor'da Erol Bulut’un Durumu Netlik Kazanmadı

Evkur Yeni Malatyaspor ile teknik direktör Erol Bulut arasında yapılan görüşmelerin ardından başarılı teknik adamın durumu netlik kazanmazken, transfer çalışmaları içim ise düğmeye basılsa da somut bir adım atılmadı.

Y.Malatyaspor'da Erol Bulut’un Durumu Netlik Kazanmadı

Evkur Yeni Malatyaspor ile teknik direktör Erol Bulut arasında yapılan görüşmelerin ardından başarılı teknik adamın durumu netlik kazanmazken, transfer çalışmaları içim ise düğmeye basılsa da somut bir adım atılmadı.​

 Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Evkur Yeni Malatyaspor’da çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 17 Haziran’a ertelendi. ıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, 17 Haziran Pazar günü 10.00’da Battalgazi Yeni Belediye Binası Kongre Salonu’nda yapılacak.

Erol Bulut ile yeni bir görüşme gerçekleştirecek olan yönetimin, Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı sonrası transfere hız vereceği öğrenildi. Transfer Erol Bulut ile yapılacak olan ikinci toplantı sonrası netlik kazanacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 06:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çakır
Çakır - 5 yıl Önce

Hocamiz kalmalı macera aramaya gerek yok Erol hoca adam gibı adam çok güzel top oynattı elındekı kadroya bakarak hakkını yememek lazım başarılarının devamını dılerım

SIRADAKİ HABER