Y.Malatyaspor'da Boutaib Belirsizliği

Evkur Yeni Malatyaspor’da Michael Pereira ve Fas Milli takımın başarılı golcüsü Khalid Boutaib’in durumu 1. Etap kamp çalışmalarının devam etmesine rağmen belirsizliğini koruyor.

Y.Malatyaspor'da Boutaib Belirsizliği

Evkur Yeni Malatyaspor’da Michael Pereira ve  Fas Milli takımın başarılı golcüsü Khalid Boutaib’in durumu 1. Etap kamp çalışmalarının devam etmesine rağmen belirsizliğini koruyor.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda Fas Milli takımı boy gösteren Boutaib, Takımının Dünya Kupasına veda etmesini ardından tatile çıkmıştı. Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor ile ligde 12 gol kaydeden Boutaib, Dünya kupasını ise 1 golle tamamladı

Göstermiş olduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Faslı yıldız Boutaib’e 2,5 milyon dolarlık teklif gelirken, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimin ise bu teklife sıcak bakmadığı ve milyon dolar istediği öğrenildi.

Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereria’nın da durumu netlik kazanmış değil. Sezon sonu sarı kırmızılı ekiple sözleşmesi sona erenMichael Pereria ile henüz bir anlaşma yapılmadı.

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 25 karşılaşmada bin 637 dakika görev alan 31 yaşındaki Pereira,  Fransız oyuncu 4 gol atıp, 1’de asist yaptı.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 06:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER