Y.Malatyaspor 15 Mayıs'ta Toplanmayı Planlıyor

BtcTurk Yeni Malatyaspor, süresiz olarak TFF tarafından askıya alınan liglerin, yeniden başlama ihtimalini göz önünde bulundurarak, Mayıs ayının 2. haftası topbaşı yapmayı hedefliyor.

Y.Malatyaspor 15 Mayıs'ta Toplanmayı Planlıyor

Dünya'yı etkisi altına alan ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği koronavirüsten dolayı bilindiği üzere spor camiası da etkilenmişti. Yaşanan süreçte bir çok ülke, almış oldukları yeni kararları hayata geçirirken, TFF'nin ise yaşanılan süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olmuş durumda.

HAZİRAN AYI İŞARET EDİLMİŞTİ

3 Nisan’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan yazılı açıklamada; UEFA ile yapılan görüşmeler doğrultusunda Mayıs ayının ilk haftasında TFF Yönetim Kurulu tarafından bir değerlendirme yapılacağı, takımların hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerin en erken Haziran ayı başında oynanabileceği belirtilmişti.

YMS 15 MAYIS'TA TOPLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından beklenen karar öncesi BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetimi, Mayıs’ın ikinci haftasında Malatya’da toplanarak, hazırlıklarına start vermeyi planlıyor. Sarı kırmızılıların 15 Mayıs’ta toplanarak ligler için yeniden çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER