Y.Malatayspor'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Düzce Topuk Yaylası’nda yeni sezon hazırlıklarına devam Evkur Yeni Malatyaspor’da yaşanan sakatlıklardan dolayı Giresunspor ile yapılacak olan hazırlık maçı iptal edildi.

Y.Malatayspor'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Düzce Topuk Yaylası’nda yeni sezon hazırlıklarına devam Evkur Yeni Malatyaspor’da yaşanan sakatlıklardan dolayı  Giresunspor ile yapılacak olan hazırlık maçı iptal edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlıklar can sıkıyor. Sarı kırmızılı ekipte üst üste gelen talihsiz sakatlıklar hem yönetimi hemde teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Hazırlık kapsamında Azerbaycan takımı Sumqayıt ile karşı karşı gelen Evkur Yeni Malatyaspor 3-1 mağlup olmuştu.
Doğu temsilcisinde Erem Tozlu yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle ameliyat olurken,  sakatlıkları bulunan Danijel Aleksic, Adem Büyük, Ahmet Ildiz ve Ömer Şişmanoğlu takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca sarı kırmızılı ekipte kaleci Fabien Farnolle, Gökhan Akkaya’nın sakatlıkları bulunuyor. Sumqayıt maçında sakatlanan Rahman Buğra Çağıran ile Azubuike’nin ise MR çekimi için İstanbul’a gittiği öğrenildi.

Cuma günü Yeni Malatyaspor’un Giresunspor ile oynamayı planladığı hazırlık maçının sakat futbolcuların çokluğundan dolayı iptal edildiği bilgisi verildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER