Yeni Malatyaspor'un UEFA’daki Rakibi Belli Oldu

2019-2020 sezonunda Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olan Yeni Malatyaspor'un rakibi belli oldu. Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Slovenya Temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile ilk maçını oynayacak

Yeni Malatyaspor'un UEFA’daki Rakibi Belli Oldu

2019-2020 sezonunda  Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olan Yeni Malatyaspor'un rakibi belli oldu. Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Slovenya Temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile ilk maçını oynayacak

Yeni Malatyaspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi, 1. ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında 3-2 yenildiği rakibi Letonya Temsilcisi Rigas FS’yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Slovenya Temsilcisi NK Olimpija Ljubljana oldu. 

Yeni Malatyaspor-NK Olimpija Ljubljana arasında ki İlk maç 25 Temmuz Perşembe günü Malatya'da oynanacak. İkinci maç ise 1 Ağustos'ta Slovenya'da oynanacak.

25 Temmuz perşembe günü Malatya'da oynancak olan mücadele saat 20.00'da A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

YENİ MALATYASPOR'UN RAKİBİ OLİMPİJA LJUBLJANA’YI TANIYALIM

Olimpija futbol kulübünün tarihi uzun ve zengindir ve başlangıç ​​noktalarında genel olarak Ljubljana ve Slovenya'daki resmi futbol oluşumuyla yakından bağlantılıdır. 1911 yılı ilk dönüm noktasını ve ilk futbol kulüplerinin Ljubljana'da oluşmaya başladığı sembolik yılı temsil ediyor.

Birinci Dünya Savaşı'nın başlangıcı
(1911 - 1918)

9 Mayıs 1911'de, Olimpija'nın selefi sayılan Iliri futbol kulübünün kurucuları ve daha sonra kurucuları, Ljubljana'daki ovidovska ulica'daki Roža hanında buluştu. Dr. Rohrmann'ın tüccarı Ivan Lah, Dev ve Est'in banka yetkilileri Kandare, Mencinger, Jurman, Berce ve Cerk ve Albin Kandare ilk başkan olarak seçildi. Futbolcular başlangıçta Pivovarna Birliği'nin bugün bulunduğu yerde oynuyorlardı ve daha sonra yıllık Ilirija spor salonuna taşındılar. Ljubljana kulüp kulübü Hermes ile ilk buluşmaları, 0:18 ile büyük bir yenilgiye neden oldu, bu da kulübün liderliğini diğer kulüpler için gerekli takımı güçlendirmenin gerekli olacağını hızla görmesini sağladı (Hırvat, Avusturya). Çözüm Hermes oyuncularına doğru teklif edildi ve böylece İliryalı Hermes oyuncularını işgal etti. Yakında, tüm takımları Illyria'ya çıktı. İki kulübün birleşmesi 1913'te sona erdi. O yıl, özellikle 5 Ağustos 1913'te, Slav Slavlarını ağırlamak, Iliria'nın profesyonel bir takıma karşı ilk defa oynadığı için önemliydi. Maçtan sonra, Slavia Ljubljana kulübünü, Ljubljana'da kalan ve ekibi daha fazla profesyonellikte tanıtan koç Jirkovski'ye ödünç verdi. Birinci Dünya Savaşı'nın başlamasına kadar, iki kulüp, NK Ilirija ve NK Slovan, Ljubljana'da ameliyat yaparken, savaş sırasında futbol tamamen ölmüştü. Maçtan sonra, Slavia Ljubljana kulübünü, Ljubljana'da kalan ve ekibi daha fazla profesyonellikte tanıtan koç Jirkovski'ye ödünç verdi. Birinci Dünya Savaşı'nın başlamasına kadar, iki kulüp, NK Ilirija ve NK Slovan, Ljubljana'da ameliyat yaparken, savaş sırasında futbol tamamen ölmüştü. Maçtan sonra, Slavia Ljubljana kulübünü, Ljubljana'da kalan ve ekibi daha fazla profesyonellikte tanıtan koç Jirkovski'ye ödünç verdi. Birinci Dünya Savaşı'nın başlamasına kadar, iki kulüp, NK Ilirija ve NK Slovan, Ljubljana'da ameliyat yaparken, savaş sırasında futbol tamamen ölmüştü.

Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Slovenya'da futbolun büyümesi
(1918 - 1945)

Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra, 1919'da Illyria faaliyetlerini yeniledi. Bu dönemde, diğer Ljubljana futbol kulüpleri oluşmaya başladı: Sparta, Svoboda, Jadran, Primorje ve Slovenler de yenilendi. Celje'de Olimp, Trbovlje'de Amater ve SSK Maribor da ortaya çıktı. Uzun süre boyunca NK Ilirija ve ASK Primorje, Primorje'de İtalya'nın topraklarının işgalinde kurulmuş en büyük rakipleriydi. Her iki kulübün de büyük finansal zorlukları nedeniyle, 1935 yılında Ljubljana belediye başkanının girişimi üzerine, Jura Adlesic, birleşme ve yeni kulüp SK Ljubljana gerçekleşti. O zamanlar en güçlü Sloven kulübü olan federal müsabakalarda oynadı, bu yüzden Slovenya şampiyonasında yarışamadı. SK Ljubljana, Slovenya'nın en iyi futbolcularını oynadı. Bu nedenle, Slovenya temsilcisi seçimini daha fazla temsil etti. Kulüp, II. Dünya Savaşı sırasında futbol sahnesi tekrar tutulması yakaladı.

Yugoslavya dönemi
(1945-1991)

Savaşın bitiminden sonra Ljubljana ve Slovenya'daki futbol yeniden canlandı. SK Ljubljana, 1945'te savaş sonrası ilk Yugoslav şampiyonasına katıldı ve yılın sonunda diğer iki kulübün (ŠD Tabor ve ŠD Udarnik) birleşmesine katıldı. Üç yıl sonra NK Odred olarak yeniden adlandırılan yeni bir büyük kulüp olan NK Unity kuruldu. Kadro ilk kez 1953 yılında ilk federal futbol ligine yerleştirildi, ancak orada sadece bir sezon kaldı. 1961'de ND Triglav'da kısa süreli bir isim değişikliği oldu, ancak sezonun ortasında, kulüp Akademik Futbol Kulübü Olimpija olarak değiştirildi. 1964/65 sezonunda Olympias, 15.000 seyircinin önünde, 1 yıl boyunca kaldıkları Banja Luka Borac'a karşı kazandığı zaferle 1. Yugoslav federasyonunda ligi kazandı. 1. Lig'in maçlarına ek olarak, lig zaten en ilgi çekiciydi ve NK Maribor'a karşı derbiyi ziyaret etti. 19 Nisan 1964'te, Slovenya'daki herhangi bir futbol karşılaşmasının rekoru olarak kabul edilen Bežigrad stadyumunda 19.994 seyirci toplandı. Olimpija bu dönemde ışıl ışıl parlıyordu ve 1970'te Kupanın finallerine tırmandı ve sonunda sadece Crvena Zvezda'ya kaybettiler (ekstra zamanın 120. dakikasında 2: 2 ve 0: 1). Yenilgi rağmen, Kupa Galipleri Kupası'nı kazandı.

Olimpiyatların şanslı katanecleri
Rijeka ile şampiyonluk maçı. Fotoğrafta: Srečko Katanec, Janez Zupančič, Darko Domadenik ve Tone Rožič. 

1966'dan 1984'e kadar Olimpija, Yugoslav Kupası'nın yarı finalinde iki kez oynadı ve iki kez Yugoslavya federal liginde UEFA Kupası Kupası'nı (UEFA Kupası'nın öncüsü) aldı ve şehirleri, ölçeğin ikinci yarısında işgal etti. 1984'te kulüp için önemli olan oyun dışıydı ve sonuçları Olimpija'nın ikinci ligden elimine edildiği şekilde bile oldu. Ancak, sezonun ikinci yarısında durum dengelendi ve Olimpija şampiyonada 3. oldu ve büyük sezonda 2. federal futbol ligine geri döndü (20 galibiyet, 6 ribaunt ve yenilgisiz, 64: 4 gol farkı ile) . Vinkovsky Dinam ile yapılan maçta 4.9.1988 tarihinde Green Dragons fan grubunun ortaya çıkışı stantlarda (resmi olarak 2.10.1988'de kuruldu) belirlendi, bu da Ljubljana'daki futbol maçlarında organize tezahürat başlangıcı anlamına geliyor.

Olimpija'nın dönüşü, eski ortak devletteki siyasi tutkuların şimdiye dek oldukça ayrıntılı, gerçek bir futbol öfori olduğu ve Ljubljana futbolcularının penaltı atışlarında kutladığı 11 Kasım 1989'da Kızıl Yıldız'a karşı kazandığı zaferle doruğa ulaştığı bir zamandı. Yugoslav liginde de son olan bir sonraki sezon daha da kötüydü. Olimpija 14. sırada bitirdi, sezon boyunca birçok oyuncu kaybetti ve siyasi kargaşa ve gelecek savaş nedeniyle maçlar gittikçe azalıyordu. Son maç Olimpija tarafından 17 Haziran 1990 tarihinde Dinamo Zagreb karşısında oynandı.

Yeni ülke, yeni kilometre taşları, Slovenya Birliği'nin doğuşu
(1991 - 1995)

Haziran ayında, 1991'de Slovenya devletiyle ilgili binlerce yıllık hayaller gerçekleştirilirken, ülkenin bağımsızlığı, Slovenya'nın ulusal şampiyonluğunun ilk unvanı için mücadele eden yirmi birinin parçası olarak Olimpija'nın girdiği Slovenya ulusal şampiyonluğunu getirdi.

Olimpiyat Oyunları 1992
1992 sonbaharında Olimpija oyuncuları. 
SON KATEGORİLER: Zulić, Pejković, Želko, Valentinčič, Simeunović, Milinović, 
Evet. Vrabac, Grešak, Stefanović. ORTA HIZ: Ubavić, Djuranović, Šabotić, 
Pišot (antrenör), Pertič (antrenör), Popivoda (antrenör), Šalja, 
Podgajski, Hadžialagič, Behrić (ekonomi). GÜZELLİK : Kos (usta), Benedejčič, Hudarin, 
Protega, Pešić, Topić, Englaro, Žibert.

Farklı seviyelerdeki kulüpleri (federal bölgeden bölgesel liglere kadar) bir araya getiren Sloven liginde, şampiyonluğun başlangıçta beklendiği gibi ilgi çekmeyeceği açıktı. Bununla birlikte, Olimpija reytinglerde bir düşüş kaydetti ve ev maçlarına gitti. Yedinci rauntta, aynı zamanda Foods Naklo ekibine karşı ilk mağlubiyetine maruz kaldı ve sadece sekiz puan mütevazı bir yedinci rauntta kaldı. Kış çalışmasının sonunda Olimpija, Maribor için üç puan, ardından da rüya gibi bir bahar döneminde ikinci oldu. Olimpija, 11 ardışık galibiyet aldı ve 6 Mayıs'ta 7.000 seyirci Maribor'un ebedi rakiplerini 2: 0 ile mağlup etti ve 21 Haziran 1992 sonunda, bağımsız Slovenya tarihindeki ilk ulusal şampiyonluk kupasını yükselttiler. 

Gelecek üç sezonda Olimpija ulusal şampiyonada hüküm sürdü ve ilk önce nispeten düzgün bir şekilde üç şampiyonluk kazandı. 1994/95 sezonunda, Uefa Kupası, önceki Dünya Kupası'nda dördüncü sırayı alan yedi Bulgar uyruklu kişi tarafından oynanan Sofia'dan saygın bir Olimpija Levski idi. 1995/96 sezonunda Olimpija ilk defa diğer kulüp tercihini vermek zorunda kaldı. O zaman lig 10 kulübe indirgendi ve çok kötü bir başlangıçtan sonra Olimpija, HIT Gorica'yı ilk etapta bırakmak zorunda kaldı. Yine de, Kupası kazandı ve ertesi yıl Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda en iyi 16. kulüp oldu. Ördekler, penaltı atışlarında (1: 0, 0: 1) sonra Bulgar Levski'yi Sofya'dan elendiriyor ve ardından konukların attığı golle (1: 1, 0: 0) Ayrıca Danimarkalı AArhus. Daha sonra Atina'dan Yunanlı AEK toplamda 6: 0 olan Olimpiyatlardan yükseldi.

Çalkantılı kayma ve şiddetli düşüş dönemi
(1995-2004)

Sonraki sezonlarda Olimpija planlar ve 1. lig masasındaki son sonuçlar açısından bir şey olmadı, Slovenya Ligi çok iyi geçti. 1999/2000 sezonunda, Slovenya Kupası'ndaki zafer dört yıldan sonra ilk defaydı. 2000 yılında Bojan Prašnikar Olimpija'nın bankında oturuyordu ve en iyi agresif 1. SNL çifti olan Sebastjan Cimirotič ve Ermin Rakovič oyunculara geri döndü, ancak Olimpija artık daha fazla başarı kazanmadı (2000/2001 sezonunda ikinci şampiyonluk kazandı) yer). 2002 yılında, kulübün yönetimi, işadamı Jurij Schollmayer'ı devraldı ve ses isimlerini Bežigrad'a çekti. Antrenör Branko Oblak oldu ve oyun Hırvat ünlü Robert Prosinečki tarafından oynanırken, Mladen Rudonja kış transfer döneminde Olympia ve Miran Pavlin'e döndü.

2003/2004 sezonunda, Oblaka yerine Suad Beširevič, takımı Avrupa denemelerine götüren eğitim koltuğunu devraldı - en belirgin İngiliz devi Liverpool'a karşı iyi performanslardı. Olimpija, o sezon milli şampiyonada ikinci oldu (yalnızca Gorica'nın gerisinde kaldı). Ancak, başarı sadece sezonun sonunda gelen ölümcül kader için bir rahatlıktı. Çeşitli problemler ve mahkeme ihtilafları nedeniyle, sponsorlar kulüpten kademeli olarak ayrılıyordu ve Schollmayer Olympias'tan ayrıldı. Kulüp tarihinin en kara dönemi takip edildi.

Olimpija formasındaki milli takım Boštjan Cesar'ın kaptanı.

2004'te, uzun bir gecikmeden sonra, sözde Kriz Meclisi, eski yönetimin yeni vaatlerle yeni görevler aldığı bir araya geldi. Ancak, para devam etti ve takımın bir çöküşü yaşandı, futbolcular ayrıldı ve yönetim kadroyu sezonun ikinci kısmı için tüm rüzgarlardan ayırdı. Ayrıca, gelecekteki haleflere NZS yarışması için bir ipucu verebilecek olan cevapsız lisanslama uygulamaları nedeniyle karmaşıktı. Tüm resmi hatalar ve anlaşmazlıklar nedeniyle, toplumun sona ermesi destanı, ancak yeni olimpiyatları tekrar gündeme getirip yeni Olimpiyatları ortaya çıkardıktan sonra, Aralık 2008'de sona erdi!


Yeni Çağ
(2005 - 2011)

"Kara Sezon" olarak adlandırılan dönemde, Şubat 2005’te, ebeveynler çocuklarını ilk Sloven liglerinde devam ettirme olasılığı konusunda çok endişe duyduğunu belirtti. O zamanki kulübün neden olduğu tüm sıkıntılar nedeniyle, gençler de alt ligde bir düşüşle tehdit edildi. Bundan kaçınmak için, daha önce kulübe bağlanan meraklılar (Aleš Remih, Miloš Junkar, Darko Škerl) ve ebeveynler, Olympia gençlerinin sezonun kesintisiz devam etmesine ve liglerde kesintisiz olarak devam etmelerine izin verecek olan kulüp NK Bežigrad'ı kurdular. Ayrıca Olimpija yönetim kuruluyla da anlaştılar. Tüm çabalara rağmen, NZS Yönetim Kurulu hem üyelerini hem de genç seçimleri düşük saflara indirmeye karar verdi. Başlangıçta NK Bežigrad’ın sadece Olimpija’nın genç oyuncularını içereceği düşünülüyordu, çünkü eski kulübün yıkımı ve tüm sorunları, yeni bir bölüm, yeni bir proje,


Sebastjan Cimirotić - Olimpiyatlarda 2009 yılında Cime.

Başlangıçlar zordu. Genç oyuncuların çoğu alt liglerde oynamak istemedi, bu da genç erkek ve gençleri ilk yıl oynayamadı. Takım üyelerinin kompozisyonuna katılmak için, yeni hikayenin ana oyuncuları, bir dizi Sloven futbolunun ünlü isimlerini kulübe getiren Primož Gliho tarafından davet edildi (Janez Pate, Zoran Ubavič, Nenad Podgajski, Ilija Kitič, Stane Komočar, Miran Pavlin ve daha sonra Aleš Čeh, Mladen Rudonja, Amir Kariç, Sebastjan Cimerotic ...). İlk yıl, bu oyuncular beşinci ligde birinciliği kazandı ve daha sonra yüksek liglerde başarıyla oynadılar. Hikaye ayrıca, en başından itibaren yeni bir yükseliş fikrini destekleyen Yeşil Ejderlerin en sadık hayranlarını da içeriyordu. Yine de, takımın 5 yıl içinde ilk yıl oynadığı gerçeğine rağmen. Lig düzenli olarak evde ve dışarıda maçlar oynadı ve ilk lige dönene kadar oyuncuları destekledi. Bir hukuk fikri olarak, hem iç hem de dış maçlarda iyi ziyaretler yaptılar. Takımın oynadığı kulüplerde, muhtemelen o zamanki kadar ziyaretçileri yok.

Yüksek liglere geçiş çabuk ve büyük ölçüde problemsizdi. 5. ligde, takım yalnızca bir kez yeniden evlendi ve diğer toplantılara katıldı. Dördüncü lig daha az problemliydi, takım bir kere bile kaybetmedi. Akademik Spor Federasyonu Olimpija'nın bir üyesi olarak, kulüp 2007 yılında Olimpija adını kullanma hakkını elde etmiş ve NK Olimpija Bežigrad adı altında performans göstermeye başlamıştır. Bir yıl sonra adını NK Olimpija Ljubljana olarak değiştirdi. Üçüncü bacağında, koçluk pozisyonunda Pvaj'a Drava'ya giden Gliho, Pate'nin yerine geçti. Bu dönemde, Slovenya Kupası'nda Maribor'a karşı bir derbi derbyine saygı verildi. Maç, birkaç izleyici tarafından aynı ekranın Euroleague maçı olarak TV ekranlarında izlendi. 3 Mayıs 2009'da Olimpija, ikinci lig maçında Zagorje'yi mağlup etti ve böylece ilk Sloven ligine katıldı.

21 yaşından sonra milli şampiyonluk unvanı 
(sezon 2015/16)

Slovenya'nın en yüksek futbol yarışmasında ilk sezon olan Olimpija, 4. sırada bitirdi ve 2010/2011 sezonunda da başarılı olan Avrupa Birliği'ne girdi. 2015 yazında, yeşil ve beyaz şampiyonluk tablosunun üstüne sallanmaya yönetilmez, ancak sezon 2015/16, SD NK Olimpija Ljubljana başkanlığı aldığında Mr. Milan Mandarić harika bir başarı öyküsü yazmaya başladı. 21 Mayıs 2016'da Stozice'deki yeni Krka ile yapılan son ön testten sonra, 

Darijan Matiç ülkedeki en iyi futbol takımı için son derece beklenen kupayı yükseltti. Pek çok hayran kuşağı, evcil hayvanlarını defne alanına döndüğü anı bekliyordu. 

Defne koleksiyonu devam ediyor - 25 yıl sonra bir çift taç
(2017/18 sezonu)

2017/18 sezonundan önce Olimpija, Hırvat uzman Igor Bišćan tarafından devralındı. Dinamo Zagreb'in eski oyuncusu Liverpool ve Panathinaikos, bir takımla Avrupa niteliklerinden düştü ve ardından bir başarı öyküsü başladı. Ejderhalar, şampiyonluğun başlangıcındaki kadar çok maçta kazanırken, ejderhalar ciddi şekilde düşünmelerini önerdi. Sezonun ilk bölümünde sadece iki yenilgi topladılar, tatile gittiklerinde Maribor'un arkasında üç puanla tatile çıktılar ve ikinci bölümde parıldıyorlardı. Şampiyonanın ilk kısmı, art arda altı galibiyetle ve Celje'ye karşı kazanılan zaferin ardından kupa finalinde güvenilir bir sınıflandırma ile açıldı. Şampiyonluğun sonuna doğru, ejderhalar hafifçe gevşemiş, birkaç kez kaldırarak şampiyonanın heyecan verici bir şekilde sonlanmasını sağladı. Şampiyon, Maribor'da sona ermeden üç tur attı. Olimpija iki nokta geride kaldı. Ljudski vrt'de Ljubljana halkı kahramanca bir şov yaptı ve 90. dakikada Andres Vombergar'ın golü ile tam daire maçında 3: 2 ile büyük bir galibiyete geldi! Sonunda, Olimpija'nın dört noktaya ihtiyaç duyduğu iki tur daha vardı. Birincisi, Krško Stožice'ye düştü ve ardından Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biri oldu. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... Ljudski vrt'de Ljubljana halkı kahramanca bir şov yaptı ve 90. dakikada Andres Vombergar'ın golü ile tam daire maçında 3: 2 ile büyük bir galibiyete geldi! Sonunda, Olimpija'nın dört noktaya ihtiyaç duyduğu iki tur daha vardı. Birincisi, Krško Stožice'ye düştü ve ardından Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biri oldu. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... Ljudski vrt'de Ljubljana halkı kahramanca bir şov yaptı ve 90. dakikada Andres Vombergar'ın golü ile tam daire maçında 3: 2 ile büyük bir galibiyete geldi! Sonunda, Olimpija'nın dört noktaya ihtiyaç duyduğu iki tur daha vardı. Birincisi, Krško Stožice'ye düştü ve ardından Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biri oldu. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... 3: 2 ile büyük bir zafer kazanmak için dakika! Sonunda, Olimpija'nın dört noktaya ihtiyaç duyduğu iki tur daha vardı. Birincisi, Krško Stožice'ye düştü ve ardından Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biri oldu. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... 3: 2 ile büyük bir zafer kazanmak için dakika! Sonunda, Olimpija'nın dört noktaya ihtiyaç duyduğu iki tur daha vardı. Birincisi, Krško Stožice'ye düştü ve ardından Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biri oldu. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... ve sonra Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biriydi. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... ve sonra Slovenya şampiyonluğu tarihindeki en heyecan verici finallerden biriydi. Maribor ile daha iyi karşılıklı kar elde etmek için, son rauntta şampiyon unvanını almak için bir ejderha yeterliydi. Domžale iyi bir saat geçirdikten sonra takıma liderlik etti ve İgor Bišćan'ı büyük kahraman Rok Kronaveter tarafından kurtarılan belaya yolladı. Sondan 10 dakika önce Stefan Savic penaltı attı, Kronaveter çelik sinirleri gösterdi, gol attı ve yeşil-beyazın büyük kutlaması ile ilgilendi ... 

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER