Yalçın,'Basit Hatalar Yaptık'

UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu birinci maçında Malatya’da Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonu açıklamalarda bulundu.

Yalçın,'Basit Hatalar Yaptık'

UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu birinci maçında Malatya’da Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kalan  Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonu açıklamalarda bulundu.

2-2 biten maçın ardından basın toplantısına katılan Sergen Yalçın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni Malatyaspor'un başında ilk resmi maçına çıkan Sergen Yalçın, Olimpija Ljubljana maçının çok bekledikleri gibi bir oyun olmadığına dikkat çekti. 

Yalçın "ilk resmi maçımızı oynadık. sizde gördünüz ki maalesef şuan çok hazır değiliz. Çok eksiklerimiz var. Çok hazır olmayan oyuncularımız var ama çocuklarda ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Çok memnun musunuz derseniz değiliz. Alınan skora baktığımızda hele de kendi sahamızda tabiki memnun değiliz. Maç içinde basit hatalar yaptık. Çok daha kontrollü, oturaklı görüntü vermemiz gerekirdi ama henüz biraz erken. Saha oyuncularımız da ellerinden gelen i yaptılar. www.yenimalatyahaber.com. Biraz zamana ihtiyacımız var. Kolay değil, farklı bir sistem, şimdi başka bir şey oynamaya çalışıyorlar oyuncular için de kolay değil.Biz takım olarak savunmada ciddi sıkıntılar yaşadık, eksikler verdik. Takım olarak yaptığımız hatalardan 2 gol yedik.  Artık önümüzdeki rövanş maçına bakacağız"dedi.

yenimalatyahaber.com

 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER