Yalçın: 'Böyle bir zeminde TFF’nin maç oynatması bana göre yanlış'

Ziraat Türkiye Kupası 5.tur mücadelesinde BtcTturk Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile 2-2 berabere kaldı.

Yalçın: 'Böyle bir zeminde TFF’nin maç oynatması bana göre yanlış'

Ziraat Türkiye Kupası 5.tur mücadelesinde BtcTturk Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile 2-2 berabere kaldı. İlk karşılaşmada almış olduğu 3-1'lik avantajlı skoru elinde tutan sarı-kırmızılı ekip deplasmanda 2-2 berabere kalmasına rağmen tur atlayan taraf oldu. Maç sonu samimi açıklamalarda bulunan BtcTurk Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın Ziraat Türkiye Kupası'nı önemsediklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5 tur mücadelesinde deplasmanda Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalarak tur atlayan taraf olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma sonucu düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yalçın,"Türkiye Kupası'nı önemsiyoruz. Tabii ki Tur atladığımız için de ayrıca mutluyuz. Pazar günü Beşiktaş karşısında gerçekten  önemli bir galibiyet aldık. Futbolcularımız Tabii ki büyük bir çaba ve gayret sarf ediyorlar. Hafta sonu kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde önemli bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizde tur atlayabilirdi dengeli bir oyun ortaya koyduk”dedi.


Karşılaşmanın oynandığı Aktepe stadyumunun zemini hakkında açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın,"Aslında burada ilk önce konuşulması gereken ilk şey bu zeminde Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir maç oynatması. Süper Lig'de oynayan bir takım böyle bir sahada asla oynayamaz. Bizim için bu saha gerçekten futbol oynayabilecek bir saha değildi. Milyon euro'lar verip almış olduğumuz oyuncularımızı Futbol Federasyonu nasıl bu tür futbol oynanmayan zeminde maç oynatabiliyor. Böyle bir zeminde TFF’nin maç oynatması bana göre yanlış.Sanırım bu da bize denk geldi. Bundan sonra inşallah böyle zemin bize denk gelmez, böyle zeminlerde maç oynamayız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER